x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Uleiul de morcov - aliat al frumuseţii. Vindecă pielea în mod miraculos, din interior spre exterior

Uleiul de morcov - aliat al frumuseţii. Vindecă pielea în mod miraculos, din interior spre exterior

16 Iun 2020   •   06:45
Uleiul de morcov - aliat al frumuseţii. Vindecă pielea în mod miraculos, din interior spre exterior

Legumele şi fructele din grădina noastră au proprietăți terapeutice pe care mulţi dintre noi nici nu le bănuiesc.

Astăzi vom vorbi despre morcov şi despre "minunile" pe care acesta le face atunci când vine vorba despre întreţinerea frumuseţii.

Morcovul este o legumă renumită pentru conţinutul său de betacaroten, substanţă ce contribuie la îmbunătăţirea şi la menţinerea vederii. Această rădăcinoasă este totodată un depozit important de vitamine si săruri minerale (calciu, magnziu, fier, potasiu), de acizi graşi şi antioxidanţi care contribuie în mod activ la regenerarea întregului organism.

Mult mai puţin cunoscută este abundenţa provitaminei A din morcov, substanţă esenţială pentru regenerarea pielii şi a părului, un ingredient de bază astăzi în industria cosmetică.

Studiile au demonstrat că prezența vitaminei A în organism este strâns legată de o piele sănătoasă. Aceasta hrănește celulele dermei și acționează pentru protecția și regenerarea pielii. Consumând suc de morcovi ne ferim de acnee, de petele de pe față, de temutele riduri și de îmbătrânirea pielii.

În plus, vitamina A favorizează bronzajul uniform, pregătește pielea pentru expunerea la soare si prelungește bronzul.Proprietățile antioxidante și detoxificante ale morcovului ne vindecă din interior în exterior.Eliminând toxinele din organism, nu mai trebuie să ne facem griji pentru erupțiile de acnee.

Pentru a te bucura zi de zi de un ten ce va radia de sănătate, poţi bea suc de morcovi sau îl poți aplica pe față, folosind un tifon. După 20 de minute te clătești cu apă caldă și vei observa efecte imediate. Tenul tău va fi mai curățat de impurități, revitalizat și strălucitor, iar pielea mai elastică.

Pentru rezultate şi mai bune şi de durată, specialiştii în frumuseţe recomandă uleiul de morcov, care păstrează mult mai bine proprietăţile curative ale morcovului, transformându-le într-un adevărat răsfăţ pentru piele.

Cum prepari uleiul de morcov

.................

AFLĂ REȚETA ȘI UTILIZAREA EI AICI

×