x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos (P) Cum să alegeți rame de ochelari care nu vă îmbătrânesc chipul - Grande Optique vă inspiră

(P) Cum să alegeți rame de ochelari care nu vă îmbătrânesc chipul - Grande Optique vă inspiră

02 Noi 2021   •   13:03
(P) Cum să alegeți rame de ochelari care nu vă îmbătrânesc chipul - Grande Optique vă inspiră

Problemele de vedere nu sunt de amânat sau de neglijat. Pe măsură ce timpul trece și nu sunt luate măsurile necesare vederea este afectată iremediabil. Asta înseamnă totodată și o calitatea a vieții mai scăzută. Un control oftalmologic poate fi efectuat la Grande Optique și tot aici puteți alege ramele de ochelari care vi se potrivesc.

Ideal ar fi să treceți pragul acestui magazin de optica medicala, căci veți putea proba ramele de ochelari, alegând ce vă place. Testul practic este incomparabil cu alte metode, pentru a descoperi cu ce vă stă mai bine. Iar la Grande Optique sunt peste 3000 de opțiuni din care să alegeți. Ramele de ochelari regăsite aici sunt semnate de branduri de renume și sunt 100% originale și au un preț competitiv.

Ce veți alege? Prada, Guess sau Police?

Publicul mizează foarte mult pe brand, căci acesta este din start o garanție a calității. Însă, nu orice este în vogă vi se și potrivește. Preferați să alegeți rame de ochelari care nu vă îmbătrânesc chipul.

Ramele de ochelari închise la culoare

Nu spune nimeni că sunt total de evitat, însă nu se potrivesc oricărui chip. Au un oarecare efect dramatic în look-ul unei persoane. De asemenea, putem spune cam același lucru și despre ramele de ochelari dreptunghiulare. Acestea fură din feminitate și fac ca trăsăturile faciale să nu mai fie la fel de elegante și atractive.

Spuneți da modelelor moderne

În topul preferințelor par să fie ramele cat eye. Sunt acele rame care imită ochii de pisică, cu linii alungite spre colțul ochiului. Liniile ramei sunt orientate spre sus. O astfel de ramă poate atrage privirile și face chipul purtătoarei să pară mai întinerit.

De asemenea, sunt adesea preferate ramele rotunde. Acestea sunt mai versatile și permisive, în sensul în care sunt potrivite aproape oricui. Singură condiție este, desigur, să vă placă.

Nu în cele din urmă, acordați o șansă și ramelor ce au contur inferior. Acestea arată rafinat. Pot fi alegere excelentă, indiferent de vârstă.

Preferați să fiți consiliați la Grande Optique

Dacă sunteți din Iași și sunteți în căutarea unui magazin de optică din cadrul căruia să vă achiziționați ochelarii nu uitați de Grande Optique. Veți beneficia de consiliere gratuită și grație aparaturii moderne, dotările de echipamente fac posibile consultări rapide și de precizie. Așadar, veți face mai întâi de toate un update privind situația ochilor, un consult oftalmologic relevant pentru ce ochelari sunt necesari. Iar ramele potrivite vor fi desigur imediat disponibile aici.

Sunt selectate modele ce țin pasul cu trendurile, noi colecții sunt aduse în mod constant, așadar oricare alegere veți face din generosul stoc de 3000 de variante veți fi flatați de stilul ales. Cei de la Grande Optique sunt prompți și acordă atenție fiecărui client în parte. Nici nu are cum să fie altfel, căci faceți acum o alegere ce vă însoțește mult timp mai încolo.

Purtați ochelarii de vedere cu mândrie. Sunt un accesoriu estetic care vă pot contura chipul în mod plăcut, dacă veți alege ținând cont de fiecare detaliu.

Contact: contact@grandeoptique.ro str. Nicolina nr. 13, Iași

×