x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 4 cristale potrivite pentru Ziua Îndrăgostiților

4 cristale potrivite pentru Ziua Îndrăgostiților

13 Feb 2022   •   08:08
4 cristale potrivite pentru Ziua Îndrăgostiților

Cristalele au anumite proprietăți care îți pot amplifica viața amoroasă, după cum scrie Elite Daily. Potrivit publicației, cristalele au capacitatea de a purifica aerul și de a transmite anumite energii. Astfel, există patru cristale potrivite pentru Ziua Îndrăgostiților, pentru a te asigura că totul merge perfect.

1. Rose Quartz

Acest cristal are capacitatea de a induce ideea de afecțiune. Mai mult, pe lângă vibrațiile romantice, acest cristal poate induce ideea unei iubiri profunde, mult mai mare decât sentimentalismul zilei de 14 februarie.

2. Turquoise

Este greu să nu te gândești la iubire când te uiți la acest cristal. Acesta poate stabili o conexiune puternică între două persoane. În plus, acest cristal va reuși să atragă vibrațiile pozitive în viața ta.

3. Lapis Lazuli

Acest cristal reușește să creeze o atmosferă romantică, prin vibrațiile pe care le atrage. Lapis Lazuli este caracterizată de pasiune. În plus, în Grecia Antică, Lapis Lazuli era utilizat în onoarea lui Venus, zeița iubirii.

4. Emerald Stone

Dacă te înconjori cu astfel de cristale este ca și cum te-ai înconjura cu iubire. Acest cristal este conectat cu tot ce ține de viața amoroasă. Culoarea cristalului este asociată cu iubirea, abundența, prosperitate și optimismul.

×
Subiecte în articol: ziua indragostitilor cristale