x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Reacția Casei Regale britanice la acuzațiile ducilor de Sussex, exprimate în emisiunea lui Oprah Winfrey

Reacția Casei Regale britanice la acuzațiile ducilor de Sussex, exprimate în emisiunea lui Oprah Winfrey

de Giulia Anghel    |    10 Mar 2021   •   14:11
Reacția Casei Regale britanice la acuzațiile ducilor de Sussex, exprimate în emisiunea lui Oprah Winfrey
Sursa foto: Hepta

Casa Regală britanică a răspuns la acuzațiile de rasism aduse de Meghan Markle în cadrul interviului acordat de ducii de Sussex în emisiunea jurnalistei americane Oprah Winfrey.

"Sunt întristată să aflu cât de dificili au fost aceşti ultimi ani pentru Harry şi Meghan", a declarat regina Elisabeta a II-a, în comunicat, subliniind în același timp dragostea familiei față de prințul Harry și soția sa. Totodată, suverana a transmis că, deși amintirile pot fi diferite, acuzațiile de rasism sunt luate în serios. 

Regina Elisabeta a II-a are 94 de ani și este cea mai iubită membră a Case Regale, în timp ce popularitatea prințului Harry, al șaselea în ordinea succesiunii la tron, a scăzut rapid după căsătoria cu fosta actriță americană de culoare, Meghan Markle. Cuplul are un băiat, Archie, și așteaptă al doilea copil, care va fi o fetiță. Ducii de Sussex au părăsit familiia regală și trăiesc în California. 

"Deşi declaraţia, aşa cum se prevedea, subliniază dragostea familiei pentru Harry şi Meghan, mesajul este mai ferm decât şi-au imaginat mulţi dintre noi", a scris The Times.

Harry și Meghan și-au motivat ruptura de Casa Regală prin presiunea mediatică insuportabilă la care au fost supuși, rasism și absența sprijinului din partea familiei. 

În cadrul interviului, Harry a declarat că s-a îndepărtat de tatăl său, prințul Charles, moștenitorul tronului, și de fratele său mai mare, prințul William, sperând că timpul va vindeca rănile. Prințul Charles nu a făcut nicio declarație după interviu, însă surse din anturajul său au declarat că este dezamăgit de afirmațiile ducilor de Sussex.
 

×