x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nunta anului: Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Imagini spectaculoase de la eveniment

Nunta anului: Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Imagini spectaculoase de la eveniment

15 Sep 2021   •   17:20
Nunta anului: Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Imagini spectaculoase de la eveniment
Sursa foto: Sursa Antena 3

Update Simona Halep a spus DA miercuri după-amiază soțului său, milionarul Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizată pe plaja unui club de lux din nordul stațiunii Mamaia, deținut chiar de nașul celor doi.

Ceremonia civilă s-a desfășurat în jurul orei 16.00, la Constanța, după care invitații s-au îndreptat spre localul unde are loc petrecerea. Printre invitații de marcă să află Ilie Năstase, Ion Țiriac, Gheorghe Hagi sau Gheorghe Popescu. 

Dan Bittman, Loredana Groza, formația de muzică machedonească Pindu, dar și invitatul special Ștefan Hrușcă vor întreține atmosfera.  

Sursa Antena 3

 

 

 

Stire initiala Simona Halep se mărită miercuri cu Toni Iuruc. Cei doi s-au logodit în luna iunie.

 

 

Revenită în țară după US Open, Simona Halep a declarat că o așteaptă câteva zile de pauză, pentru că este foarte obosită. Apoi va continua antrenamentele.

„Voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta, ce a mai rămas, și să mă pregătesc mai mult decât înainte”, a spus Halep.

Ziariștii prezenți la aeroport i-au spus că urmează o săptămână frumoasă pentru ea.

„Da, domnul Țiriac m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții”, a adăugat Halep.

Emoțiile sunt diferite față de cele de pe teren, pentru că „aici e mult mai important pasul”: „sunt bucuroasă că se întâmplă”.

Nunta are loc pe 15 septembrie. Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Simona Halep