x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mel Gibson își revine după ani de procese și dependența de alcool

Mel Gibson își revine după ani de procese și dependența de alcool

21 Iun 2021   •   08:37
Mel Gibson își revine după ani de procese și dependența de alcool

După problemele cu alcoolul şi litigiile din justiţie, Mel Gibson şi-a recăpătat forma fizică. Fotografii recente îl arată pe actor într-o formă bună, după ce a trecut pe la sala de forţă.

Actorul american Mel Gibson, în vârstă de 65 de ani, a dispărut o bună vreme din peisaj. În 2010, după o pauză de cinci ani, Gibson revenise pe marele ecran cu „Out of Control”, iar de atunci şi până în 2016 a jucat mai multe roluri, în diferite filme.

În ultimii ani, însă, din cauza unui proces deschis de ultima parteneră, Oksana Grigorieva, s-a remarcat dincolo de platoul de filmare.

Din 2011, problemele s-au înmulţit până l-au doborât. Gibson a fost nevoit să acceseze un program de reabilitare psihică, a fost concediat de agenţia William Morris Endeavour Entertainment, iar toate relele i s-au tras după ce Oksana l-a părăsit şi l-a denunţat pentru maltratare, insulte şi ameninţări cu moartea.

A trebuit să se recunoască învins, a plătit despăgubiri de 750.000 de dolari pentru Grigorieva şi a renunţat la custodia fiicei lor.

În acelaşi an, a ajuns într-o clinică, pentru a se vindeca de dependenţa de alcool. După ce a părăsit clinica, a decis să aibă grijă şi de forma sa fizică.

Starul din Mad Max a mai fost căsătorit, timp de 26 de ani, în peroada 1980 - 2006, cu asistenta medicală Robyn Moore. Au şapte copii: Hannah, Edward şi Christian, William, Louis, Milo şi Thomas. Divorţul cuplului a fost unul dintre cele mai scumpe din istoria Hollywoodului, peste 400 de milioane de dolari!

Apoi, Gibson a început relaţia cu rusoaica Oksana Grigorieva, iar din mariajul lor, în 2009, s-a născut o fetiță.

Mediafax

×
Subiecte în articol: mel gibson