x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Tragedie în presă. Un cunoscut jurnalist a murit la 44 de ani

Tragedie în presă. Un cunoscut jurnalist a murit la 44 de ani

15 Sep 2021   •   12:56
Tragedie în presă. Un cunoscut jurnalist a murit la 44 de ani

Jurnalistul Răzvan Boacă a murit la 44 de ani. Decesul a fost anunțat de redacția Monitorului Expres de Brașov, unde lucra acesta. 

”Răzvan era ” full package”. Memorie, ochi, școală, citit. Un om cu principii. Solide și sănătoase. Un ziarist fin care a decis să se ocupe mai mult de partea tehnică a ziarelor. Și era aici, în redacție, seară de seară, poate cel mai bun tehnoredactor din Brașov. Magician. Și aseară a fost la fel. Părea puțin obosit, era singura diferență față de seara precedentă. Am lucrat împreună până seara târziu. Am glumit. Am fumat și am discutat ziarul”, scrie colegul său, Ovidiu Văcaru, în publicația brașoveană.

Acesta a murit în somn, fiind găsit a doua zi de familie.

”Incredibil, s-a dus tânărul jurnalist din Brașov, RĂZVAN BOACĂ! S-a dus liniștit, în somn, absolut pe neașteptate. 44 de ani și încă atât de multe de făcut, de spus, de scris, de tehnoredactat, de iubit, de glumit. Acum, copile, te cert cel mai tare, pentru cea mai proasă glumă a ta, absurdă la infinit! Ultima BOACĂNĂ! Mă gândesc la tine ca la unul dintre cei mai vii oameni posibili. Domnul să te aline! Condoleanțe mamei îndurerate dincolo de fire! Măicuța Domnului să o aline”, scrie ziarista Roxana Iordache, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: razvan boaca