x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Mukinka, câștigătorul iUmor, a devenit tată pentru prima oară: “Am izbucnit în lacrimi de fericire în plină stradă”

Mukinka, câștigătorul iUmor, a devenit tată pentru prima oară: “Am izbucnit în lacrimi de fericire în plină stradă”

13 Ian 2020   •   12:28
Mukinka, câștigătorul iUmor, a devenit tată pentru prima oară:  “Am izbucnit în lacrimi de fericire în plină stradă”

            Mukinka, câștigătorul celui de-al şaptelea sezon iUmor, a devenit tată de fată la scurt timp după ce a reușit să încânte o țară întreagă cu glumele sale despre tradiţii, defecte sau lucruri amuzante ale poporului român. Mukinka este originar din Zambia, iar dacă acum câțiva ani nici prin cap nu-i trecea să se stabilească în România, acum este însurat cu o românca și au și o fetiță împreună, Ayleen.

            Câștigătorul iUmor a vorbit despre ce a simțit în momentul în care s-a născut fetița lui: “Să fii tată este un lucru fantastic! Prietenii mei care sunt și ei tați mi-au spus că nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt, doar atunci când devii tată poți înțelege. Așa sunt și eu acum. Foarte fericit încât nu pot descrie cu cuvinte ce simt. După ce s-a născut Ayleen, în momentul în care am rămas doar eu cu mine, mi-am dat seama cât de real este totul și am izbucnit în lacrimi în plină stradă. Erau lacrimi de fericire, de bucurie, de emoție și de iubire fața de fetița mea. Chiar nu sunt genul care să plângă, iar cei care sunt tați cu siguranță știu despre ce vorbesc”.

            Mukinka este conștient că odată cu nașterea lui Ayleen au apărut și responsabilități pe care un tată trebuie să și le asume: “Soția mea se simte foarte bine, se recuperează, iar fetița noastră este superstarul casei. Sunt mulțumit că doarme foarte bine și nu trebuie să stea cineva toată noaptea treaz cu ea, suntem norocoși! Chiar dacă mi-aș dori să spun că să devii tată vine la pachet doar cu sentimentul de fericire, dintr-o dată am și o foarte mare responsabilitate pentru tot restul vieții mele. Nu mai este vorba doar de mine acum, am o familie de care trebuie să am grijă”.

Cel mai de succes show de umor din România a început castingul pentru ce-al de-al optulea sezon. De-a lungul celor şapte sezoane, sute de umoriști din toate părțile lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, teatru sau improvizație, iar persoanele care vor să participe în noul sezon iUmor se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro.

 

 

 

 

             

 

×
Subiecte în articol: mukinka iumor