x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Grupurile Deliei intră în Bootcamp-ul X Factor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1 ”Devine cu adevărat stresant”

Grupurile Deliei intră în Bootcamp-ul X Factor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1 ”Devine cu adevărat stresant”

26 Noi 2021   •   14:38
Grupurile Deliei intră în Bootcamp-ul X Factor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1  ”Devine cu adevărat stresant”

Grupurile Deliei sunt pregătite pentru etapa Bootcamp-ul X Factor și vor face tot posibilul să primească unul dintre cele trei scaune pe care jurata le pune la bătaie pentru Battle-uri, astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

După Florin Ristei și Loredana, a venit rândul Deliei să își prezinte echipa din Bootcamp.  ”Devine cu adevărat stresant”, a confirmat mentora gupurilor. Jurata X Factor va intra în competiția scaunelor cu treisprezece grupuri, întrucât în ediția trecută a format un nou grup, Oma Jali și Elvis Silitra (Majii), concurenții eliminați de Loredana, susținând că ”nu ar trebui să plece oameni talentați acasă, când putem lucra în favoarea lor”. Pe lângă aceștia, ESpecial, Quartet Belcanto, Threal, Le Teste di Ozzak  și The Jazzy Jo Experience sunt gata să reapară pe scena X Factor. Alte șapte echipe vor fi dezvăluite la începutul ediției din această seară, începe cu ora 20:30, la Antena 1, când telespectatorii vor afla și cele trei echipe care vor merge mai departe în etapa Battle-urilor.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

            X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

 

 

×