x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Grupa Loredanei trăiește emoțiile Bootcamp-ului X Factor, în această seară, la Antena 1

Grupa Loredanei trăiește emoțiile Bootcamp-ului X Factor, în această seară, la Antena 1

26 Noi 2020   •   12:59
Grupa Loredanei trăiește emoțiile Bootcamp-ului X Factor, în această seară, la Antena 1

Grupa de băieți cu vârsta sub 24 de ani al cărei mentor este, anul acesta, Loredana, va trăi emoțiile Bootcamp-ului săptămâna aceasta, când X Factor se vede în porție dublă, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Opt locuri au fost ocupate chiar din timpul audițiilor, iar alți doi concurenți au fost aleși de jurată din rândul celor care au primit trei voturi.

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, Loredana Groza va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, iar pe parcursul audițiilor și-a ales cu grijă opt concurenți care să intre direct în Bootcamp: Adrian Petrache, David Ștefan, Denis Costea, Arthur Horeanu, Eden Loren, Iulian Selea, Robert Botezan și Theodor Andrei.  Alți doi au fost aleși din rândul celor care care au primit trei voturi de ”Da”: Gabi Gruici și Liviu Panait. ” Poate nu contează experiența cel mai mult în această seară, poate contează acea prospețime, ingeniozitate, acel copil rebel pe care îl caut eu în această seară!”, a declarat Loredana.

Cu toții vor trăi emoții intense în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, când trebuie să își impresioneze din nou mentorul, pentru că miza este uriașă! La finalul serii, doar trei dintre ei vor trece mai departe, în etapa Duelurilor, și vor fi cu un pas mai aproape de finala X Factor, sezonul 9.

×
Subiecte în articol: x factor