x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Delia își aniversează ziua de naștere la filmările celui de-al șaselea sezon ”iUmor”. Jurata le-a spus colegilor săi exact ce cadouri și-ar dori să primească

Delia își aniversează ziua de naștere la filmările celui de-al șaselea sezon ”iUmor”. Jurata le-a spus colegilor săi exact ce cadouri și-ar dori să primească

07 Feb 2019   •   15:49
Delia își aniversează ziua de naștere la filmările celui de-al șaselea sezon ”iUmor”.  Jurata le-a spus colegilor săi exact ce cadouri și-ar dori să primească

Delia își petrece, anul acesta, ziua de naștere alături de colegii jurați la filmările pentru cel de-al șaselea sezon iUmor, difuzat în curând la Antena 1, astfel că artista i-a anunțat din timp ce cadouri i-ar plăcea să primească.

            Pasionată de călătorii și ținute extravagante, Delia și-a uimit colegii de echipă de la ”iUmor” cu lista de cadouri deloc ieșite din comun pe care i-ar plăcea să le primească astăzi, de ziua sa de naștere. ”Mi-aș dori cadouri folositoare. Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu. Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu mai am eu și nu îmi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent sau măcar să fie drăguț. Primesc și vitamina C, magneziu și alte suplimente pe care trebuie să le ia un om sănătos”, a povestit râzând artista care astăzi împlinește 37 de ani.

            Iar ca să își ajute colegii să ia o decizie mai ușor în ceea ce o privește, Delia le-a făcut și câteva sugestii de cadouri pe care nu ar vrea să le primească. ”Nu-mi luați haine, pentru că nu o să-mi luați nimic drăguț, voi o să considerați că o să îmi luați ceva ce o să mi se potrivească și nu va fi așa! Să nu îmi luați cadouri drăguțe cu valoare sentimentală, cum ar fi o broșă de la bunică și nici păpușele sau ursuleți, pentru că nu am ce să fac cu ei, de obicei se strâng în portbagaj. Mi-aș dori lucruri pe care le pot folosi, consuma, de care mă pot bucura, nu doar să mă uit la ele”, a mai spus sărbătorita. Cum au primit colegii săi lista și cum și-a serbat Delia ziua la filmările pentru cel de-al șaselea sezon, telespectatorii pot afla în curând, la Antena 1.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon ”iUmor”, în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Obișnuit cu scena ”iUmor” din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în curând, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

×