x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV De la Filarmonica din Praga, pe scena Te cunosc de undeva!

De la Filarmonica din Praga, pe scena Te cunosc de undeva!

23 Apr 2021   •   16:05
De la Filarmonica din Praga, pe scena Te cunosc de undeva!

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, dedicată pieselor de top, aduce în faţa telespectatorilor o serie de personaje spectaculoase, dar şi invitaţi pe măsura tematicii. Jurata X Factor şi Next Star, Loredana, şi taraful Caliu vor face show sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe scena transforming show-ului de la Antena 1.

            Dacă Loredana va deschide gala cu un recital incendiar, alături de bandul ei şi finalistul X Factor Adrian Petrache, taraful Caliu a acceptat invitaţia echipei Te cunosc de undeva şi li s-au alăturat Adrianei Trandafir şi lui Romică Ţociu într-un moment de colecţie al emisiunii. Săptămâna trecută, Ruleta le-a adus actorilor două personaje care i-au lăsat fără cuvinte: Viorica Rudăreasa şi Ionel Tudorache. Surprinşi peste măsură, cei doi s-au pus pe studiat, dar n-au bănuit nicio clipă ce urma să li se întâmple.

            La repetiţiile pentru moment, în culisele emisiunii şi-au făcut apariţia cunoscuta trupă lăutărească Taraf de Caliu, ce a susţinut recitaluri pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii, inclusiv Filarmonica din Cehia. Supranumit regele viorii, Anghel „Caliu” Gheorghe, i-a acompaniat pe cei doi actori, în vreme ce Viorica nu a încetat să o complimenteze pe Adriana Trandafir. La finalul reprezentaţiei, Adriana şi Romică au făcut şi un mic duet pe scena Te cunosc de undeva! Întregul moment va putea fi urmărit sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, dedicată pieselor de top.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!