x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Dan Negru: „Era de neiertat ca în acest an să lipsească programul ăsta de Revelion!”

Dan Negru: „Era de neiertat ca în acest an să lipsească programul ăsta de Revelion!”

28 Dec 2020   •   20:45
Dan Negru: „Era de neiertat ca în acest an să lipsească programul ăsta de Revelion!”

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția joi, 31 decembrie, de la ora 22:00, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România. Încă de la primele ore ale dimineţii de 31 decembrie, telespectatorii se vor putea delecta cu momente inedite din programul de Revelion.

Vedete iubite de marele public, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună sunt ingredientele unui spectacol strălucitor, la cel de-al 21-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1. „Prezint revelioane de 21 de ani şi ăsta e unul special, cu românii rămaşi acasă, aşa că era de neiertat ca în anul ăsta să lipsească programul ăsta de revelion. Ne ştim de 20 de Revelioane, vă spun cu părerea expertului, după aşa un an merită o petrecere cum nu s-a mai văzut. Revelionul Starurilor 2021!”.

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

 

Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor, 12 la număr, câte una pentru fiecare lună a anului, artiștii din platou urmând să ghicească cine se ascunde în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru. Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2021 vor veni personaje diverse, de la Hades la Pinocchio, de la Duhul lui Alladin, la Putin şi Trump, de la Diavolul Roşu şi până la Grinch, cu toţii le vor da mari bătăi de cap invitaţilor lui Dan Negru, în noaptea dintre ani.

 

Ce personalități se ascund în spatele impresionantelor măști, telespectatorii vor descoperi joi, 31 decembrie, de la ora 22:00, la revelionul Antenei 1 prezentat, pentru al 21-lea an consecutiv, de Dan Negru.

 

×
Subiecte în articol: Revelionul Starurilor 2021 dan negru