x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cine sunt vedetele care vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

Cine sunt vedetele care vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

14 Feb 2019   •   22:35
Cine sunt vedetele care vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Dorian Popa și Andrei Duban sunt cele șase vedete care vor încerca să ghicească cine sunt celebritățile care se vor ascunde în spatele măștilor, în fiecare ediție a show-ului “Scena misterelor”, care va începe, în curând, la Antena 1. Alături de cei șase, în show-ul prezentat de Dan Negru, se vor afla alte patru vedete care se vor schimba de la o ediție la alta.

Cele zece vedete, împărțite în două tabere, se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase. Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. Măștile ascund celebrități diverse, de la cântăreți la politicieni, mari actori, sportivi și vedete de televiziune.

Faptul că transformăm tradiția noastră de Revelion într-o emisiune de sezon, ne face să turăm motoarele la maximum! Dar e palpitant să cauți peste 100 de vedete pentru a le masca, alte zeci de vedete ca invitați speciali, actori, figurație specială. Cel mai amuzant moment din tot acest proces de producție este să ne strângem cu toții să decidem ce măști facem - că sunt din filme celebre, din istorie, din desene animate îndrăgite de toată lumea sau din zone geografice unde am vrea să călătorim o dată în viață, toate ne apasă butonul imaginației... Și-atunci să vezi!”, spune Dana Mladin, producătorul show-ului.

Fiecare ediție “Scena misterelor” va aduce în fața telespectatorilor câte trei Tablouri, iar în fiecare dintre ele vor apărea două măști diferite. Fiecare tablou poate fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvență dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat. 

Show-ul “Scena misterelor” va începe, în curând, la Antena 1, și va fi prezentat de Dan Negru. Alături de el, în postura de co-prezentator, se va afla cunoscutul actor de comedie Romică Țociu.

 

×