x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Asia Express: ”Am clacat! Asta s-a întâmplat. Starea mea în momentele acelea era de chemat salvarea”

Asia Express: ”Am clacat! Asta s-a întâmplat. Starea mea în momentele acelea era de chemat salvarea”

20 Sep 2021   •   18:55
Asia Express: ”Am clacat! Asta s-a întâmplat. Starea mea în momentele acelea era de chemat salvarea”

Cea de-a doua ediţie a primului stage Asia Express – Drumul Împăraţilor s-a impus ca lider detaşat de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.4 puncte de rating și 27.2% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5.4 puncte de rating și 17.6% cota de piață. Şi la orașe, a doua ediţie a primului stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider detașat cu o medie de 7.4 puncte de rating și 19% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.3 puncte de rating și 13.5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 6.7 puncte de rating și 16.8% cota de piață, Pro Tv ocupând şi de această dată locul al doilea cu 6.3 puncte de rating și 15.9% cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time, atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban.  Astfel, în intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 7.7 puncte de rating și 25.1% cotă de piață, în timp ce Pro Tv se situa pe poziția secundă cu 5.6 puncte de rating și 18.4% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban.

Fanii show-ului pot să se bucure de o experiență completă Asia Express, putând să iși comande outfit-uri outdoor exact ca cele purtate de concurenții preferați în emisiune: hanorace, veste, winbreaker impremeabil și alte produse de ajutor în orice expediție, chiar și în aventura urbană, de zi cu zi. Produsele originale Asia Express sunt disponibile în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei.

            Diseară, de la 20:30,  o ultimă probă dificilă stă între concurenți și imunitatea primei etape din Turcia, iar vedetele Asia Express vor lupta din răsputeri pentru a-și asigura locul în cursă. Traseul va fi presărat în seara aceasta cu multe misiuni care par greu de îndeplinit și care își vor spune cuvântul asupra stării de spirit a vedetelor: ”Am clacat! Asta s-a întâmplat. Starea mea în momentele acelea era de chemat salvarea”, va mărturisi Zarug. Cum s-a desfășurat momentul plin de tensiune, telespectatorii vor afla în seara aceasta.

Tot diseară, pe Drumul Împăraților, vedetele vor fi provocate să facă față și la o misiune care nu va fi deloc pe gustul lor. Aricii de mare sunt o delicatesă locală, însă concurenților le va fi dificil să îndeplinească contracronometru prima probă culinară a competiției:  ”Mi-a ajuns ariciul în stomac și mi-a ieșit înapoi!”, va spune Cuza. 

Mai mult decât atât, autostopul se va dovedi principalul inamic al tuturor, căci vedetele vor avea de parcurs cel mai lung traseu de până acum cu schimbări dramatice de peisaj, din vârf de munte, până la malul mării. Cum vor face față echipele în cea de-a treia zi de pe Drumul Împăraților, dar și ce echipă obține prima imunitate pusă în joc, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1.

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 19 septembrie 2021

 

 

×