x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Proiecte DIY de pictură pe numere potrivite pentru oricine

Proiecte DIY de pictură pe numere potrivite pentru oricine

15 Noi 2021   •   13:53
Proiecte DIY de pictură pe numere potrivite pentru oricine

Pictura pe numere a devenit preferată de atât de multe persoane mai ales pentru ușurința cu care poți obține cele mai frumoase rezultate. Picturile personalizate pot fi mult mai ușor obținute acum cu ajutorul unor kituri de pictură pe numere, persoane de toate vârstele și cu ocupații diverse având posibilitatea de a-și umple timpul într-un mod relaxant și benefic.

Pictura pe numere, potrivită pentru proiectele DIY ale copiilor

Timpul petrecut în fața ecranelor poate fi considerabil redus dacă găsești pentru copilul tău activități care să îi stârnească interesul. Activitățile de pictat pe numere reprezintă mai mult decât  atât, fiind vorba despre un hobby interesant, dar și sănătos, care prezintă multiple beneficii pentru copii. Pentru a alege corect pânza potrivită pentru copilul tău, oferă atenție detaliilor și ai grijă ca acesta să respecte toate măsurile de precauție indicate, dar și să țină seama de sfaturile utile pentru obținerea unor rezultate pe măsură. 

Alege modelul ținând seama de preferințele pe care le are copilul sau chiar împreună cu acesta, astfel încât activitatea să atragă copilul încă de la bun început. De asemenea, nu lua un model prea complex, care se realizează mai greu – alege o pânză cu detalii mai puține, dar suficiente astfel încât să prezinte un interes crescut pentru copil, iar rezultatul să fie unul inedit pentru acesta.

Sursa de imagine: Picteazapoza.ro

Cu ajutorul unui astfel de kit de pictură pe numere, ai posibilitatea de a desfășura împreună cu copilul o activitate interesantă, atractivă. Pentru că orice copil simte nevoia ca părinții să petreacă timp de calitate împreună cu el, poți alege această activitate pe care să o realizați împreună acasă. Mai mult decât atât, această activitate va fi benefică și pentru trezirea interesului pentru activități creative, acesta va învăța să aibă răbdare, să se concentreze, iar satisfacția obținută la final va fi cea mai mare mulțumire pe care o va avea. 

Pictura pe numere, proiect DIY pentru gospodine

Femeile care își petrec cea mai mare parte a timpului acasă, neavând o ocupație profesională, pot simți nevoia de a-și ocupa timpul și cu activități altfel, care să le antreneze mintea, atenția și răbdarea. Astfel, pictura pe numere le oferă și acestora numeroase beneficii, așa cum le oferă copiilor, aceasta devenind mult mai mult decât o modalitate de ocupare a timpului liber. Relaxare, înlăturarea stresului, concentrare, toate acestea reprezintă beneficii de seamă ale activității de pictat pe numere pentru orice persoană interesată de proiecte DIY inedite.

Sursa de imagine: Picteazapoza.ro

×