x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cinci zodii de care merită să te îndrăgostești

Cinci zodii de care merită să te îndrăgostești

29 Mai 2017   •   17:19
Cinci zodii de care merită să te îndrăgostești

Fiecare persoană are locul propriu în viață noastră. Nicio întâlnire nu este o simplă coincidență, ci ne-a fost dat să întâlnim anumiți oameni. Oricine intră în viața noastră poate să ne ofere lecții valoroase și tocmai de aceea nu trebuie să încercăm să evităm ceea ce ne-a fost scris, scrie ziarulring.ro.

În cazul zodiilor, există câteva care au un impact pozitiv asupra celor din jur, pentru că te învață cum să te bucuri de viață, să fii mai bun și mai înțelegător cu ceilalți, dar pentru că primești și lecții importante despre oameni și caracterele acestora. Cu toate acestea, merită să te îndrăgostești de acești nativi, deoarece vei învăța multe lucruri ce te vor maturiza și care te vor ajuta să vezi viața cu alți ochi.

Știi că, la un moment dat, că trebuie să vorbești cu copilul tău despre un subiect stânjenitor: viața sexuală. Sfaturile noastre te pot ajuta cum să abordezi această dicuție necesară.

Numeroase sondaje efectuate printre adolescenți, în diferite țări europene, au arătat că informațiile pe care le au cei mai mulți dintre ei despre contracepție și prevenirea bolilor cu transmitere sexuală lasă de dorit.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop dragoste