x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

01 Apr 2005   •   00:00
CONTURI DE ECONOMISIRE PENTRU CREDIT
HVB Bank ofera doua noi produse: Conturile Flexibile si Contul de Economisire pentru Credit. Acestea sunt produse bancare de economisire oferite pe termene de 3 ani, Conturile de Economii putand fi utilizate in scopuri precum: educatia copilului, achizitionarea unei case sau a unui teren, extinderea locuintei actuale, achizitionarea de bunuri utile pentru dotarea si amenajarea locuintei, a casei de vacanta sau a gradinii; pentru calatorii; lichiditati pentru viitoare nevoi personale neprevazute si, nu in ultimul rand, pentru contractarea unui credit in conditii speciale (in cazul Conturilor de Economisire pentru Credit).

Contul de Economii poate fi deschis pentru oricare dintre urmatoarele trei valute: ROL, EUR si USD. Pentru deschiderea unui Cont de Economii este necesara depunerea unei sume initiale de 150 EUR/USD sau 6 milioane de lei, urmand ca apoi clientul sa depuna lunar sume de bani, pe o perioada de 3 ani.

In cazul unui Cont de Economisire pentru Credit, trebuie depusa lunar o suma de minimum 25 EUR/USD sau 1 milion de lei. Avantajul este ca, la final, clientul beneficiaza de posibilitatea contractarii unui credit. Pentru Creditul Personal, dobanda este cu 0,50% mai mica fata de cea standard, iar la Creditul pentru Locuinta si la Creditul Auto, comisionul de procesare si acordare a sumei solicitate este cu 33% mai mic.

COSITUL GAZONULUI - mult mai simplu
Trimerul electric Viking TE 610, distribuit de Stihl Romania, este o unealta speciala pentru cosit gazonul pe portiuni dificile. Cu aceasta unealta se pot taia portiunile de iarba de pe marginile gazonului, intre copaci si tufisuri, precum si pe langa ziduri sau pietre, astfel incat iarba sa fie tunsa uniform si precis. TE 410 este foarte usor, greutatea lui nedepas ind 2,5 kg. Designul sau ergonomic transforma tunderea ierbii intr-o activitate simpla si placuta. Manerul toarta se poate roti la 180° si este reglabil, putandu-se adapta la inaltimea utilizatorului. Utilizatorul este protejat de actiunea firelor de taiere, astfel incat folosirea uneltei sa fie cat mai sigura.

Trimerul Viking TE 410 a primit, in 2004, premiul RedDot Design la clasa Design de produs - Echipamente de gradina. Acest premiu, unul dintre cele mai importante distinctii internationale pentru industria uneltelor de gradina, este acordat de Centrul de Design Nordrhein Westfalen - Germania si reprezinta marca internationala a calitatii designului uneltelor Viking.

Pretul recomandat este de aproximativ 3.000.000 lei.

PESTE 20.000 DE VIZITATORI LA ULTIMUL TARG DE VILE
Targul Privat de Vile, a patra editie, s-a desfasurat la sfarsitul lunii martie la World Trade Plaza. In rastimpul celor 4 zile de expozitie au fost mai mult de 20.000 de vizitatori, cifra care a depasit cu mult estimarile organizatorilor. Expozitia a reunit peste 36 de expozanti, firme de prestigiu ca Impact SA, Triumf Construct, Energico, Andami, BNR, MTS Leasing, Domenia Credit, Banca Comerciala Romana, Bancpost, HVB Bank, Praktiker, etc

Ca o rezultanta directa a Conferintei Imobiliare Nationale si a tuturor contactelor de afaceri stabilite in zilele Targului Privat de Vile s-a propus tuturor developerilor, constructorilor, furnizorilor de materiale si servicii sa se alature initiativei de constituire a Asociatiei Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania (ADIR).

www.targdevile.ro

CARTE
"LIVING IN GREECE" - pret 1.090.000 lei

300 de pagini care te inspira si te ademenesc sa recompui pamanturile mitice ale Greciei, sa descoperi comorile ascunse ale acestora, cum ar fi casa de vacanta a lui Robert Browing (casa care are o istorie fascinanta) sau aceea a lui Basile Touloumtzoglou (ex-pilotul lui Onassis). O frumoasa escapada, prin intermediul a 200 de fotografii, in lacasurile lui Zeus.

"A COLLECTOR’S GUIDE TO ANTIQUES" - pret 1.963.000.lei

Pentru iubitorii de frumos, o interesanta incursiune in lumea obiectelor vechi si valoroase pastrate cu grija de adevaratii colectionari. Ofera informat ii despre toate domeniile antichitat ilor de la argint, pana la portelan, textile si carpete, bijuterii si arme. Ilustratiile sunt de o calitate net superioara majoritatii aparitiilor precedente, iar informatiile sunt in concordanta cu ultimele date ale domeniului pe plan mondial.

"ART IN VIENNA" 1898 - 1918 - pret 1.200.000 lei

Cunoasterea cat mai amanuntita a culturii unui oras ne ajuta sa patrundem cu usurinta in tainele acelei citadele. Aceasta carte ne introduce in tainele artelor din vechea Viena, superb reprezentate in aproximativ 100 de fotografii.

Carti disponibile la Libraria "Noi"
×
Subiecte în articol: credit