x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

08 Apr 2005   •   00:00
CREDITUL PENTRU CASA

de la Banca Romaneasca

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, ofera persoanelor fizice creditul pentru casa, in valoare de pana la 200.000 de euro, cu dobanzi anuale de 9,9%. Creditele sunt pentru cumpararea, construirea sau extinderea locuintelor si cumpa rarea de terenuri. Banca Romaneasca a extins perioada de creditare la 25 de ani. De asemenea, banca acorda si credite fara avans pentru renovarea locuintelor, si chiar refinant area creditelor cu aceeasi destinatie contractate de la alte banci. Ca noutate, Banca Romaneasca accepta si alte tipuri de venituri care pot fi justificate cu documente legale decat cele salariale sau din pensii. In premiera, Banca Romaneasca a implementat procedura de preaprobare a creditului pentru casa. Totul in 24 de ore, fara a fi nevoie de precontractul de cumparare al casei sau al apartamentului. Clientul poate opta pentru garantarea creditului fie prin ipoteca pe locuinta/teren, fie prin depozit sau certificat de depozit colateral.

www.brom.ro

INVITATIE CATRE DESIGNERII ROMANI

Fundatia Romana pentru Design

La implinirea a sapte ani de la lansarea bazei de date DESnet, Fundatia Romana pentru Design (FRD) invita pe toti designerii si inovatorii romani, care nu sunt inca membri, sa se inscrie gratuit in DESnet accesand http://www.dntb.ro/users/frdbuc

DESnet este o baza de date unica la noi in tara, lansata in 1998, ce in prezent numara peste 1.300 de designeri si inovatori romani, atat companii, cat si profesionisti in domeniu ce activeaza in mediul de afaceri, educatie, administratie etc. Inscrierea este gratuita. Prin statutul de membru al DESnet, designerii si inovatorii romani beneficiaza de oportunitati de promovare a serviciilor lor catre comunitatea oamenilor de afaceri, participarea cu lucrari la competitii nationale si internationale, inscrierea la licitatii si participarea la seminarii si workshop-uri organizate de FRD.

CESAROM SI SANEX SUB ACELASI NUME
Grupul Lasselsberger, liderul in industria de placi ceramice din Europa Centrala si de Est, are de acum in portofoliu doua dintre cele mai importante nume din Romania: Cesarom si Sanex.

Grupul Lasselsberger a finalizat la sfarsitul anului 2004 achizitia Sanex S.A. Cluj-Napoca si Cesarom S.A. Bucuresti. Tot in aceeasi perioada, Cesarom S.A. Bucuresti a achizitionat sectia de placi ceramice a Mondial S.A. Lugoj. Denumirea

Cesarom S.A. a fost schimbata in Lasselsberger S.A. din luna ianuarie a acestui an. Cesarom si Sanex se alatura astfel unor cunoscute marci locale europene precum Vaccari Ceramica, Ceramica Ligure, Bohemia Gres, Rako, Zalakeramia, Kerko, Keramika HOB.

Produsele Lasselsberger sunt comercializate de peste 80 de distribuitori din toata tara, avand 1.500 de puncte de vanzare, precum si prin retelele Bricostore, Praktiker si Metro.
×
Subiecte în articol: banca romaneasca