x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Românii fac revelionul în Malta în hotelul de lux unde au stat Angela Merkel şi Lady Gaga

Românii fac revelionul în Malta în hotelul de lux unde au stat Angela Merkel şi Lady Gaga

04 Noi 2019   •   15:02
Românii fac revelionul în Malta în hotelul de lux unde au stat Angela Merkel şi Lady Gaga

140 de români vor petrece Revelionul 2020 în stil exclusivist, în hotelul preferat al vedetelor și politicienilor lumii, aflat în Capitala Maltei, Valletta.

Angela Merkel, Lady Gaga, Maroon Five, Kid Rock, Lewis Hamilton, David Guetta, Rod Stewart, LMFAO, Maxi Jazz din trupa Faithless ori fostul președinte al Franței Francois Hollande sunt doar câteva dintre personalitățile care au ales, de-a lungul timpului facilitățile Grand Hotel Excelsior din Valletta, aflat printre cele mai bine cotate din insulă. Galeria vedetelor este însă mult mai complexă și a fost grupată într-o adevărată expoziție pe parcursul mai multor etaje, pornind din holul hotelului.

La jumătatea lunii octombrie expoziția vedetelor a stârnit și admirația mai multor artiști și oameni de televiziune din România, care au vizitat Malta. ”E impresionant câte simboluri ale lumii au poposit aici de-a lungul timpului însă, o dată ce vezi acest loc și priveliștea pe care o ai din camerele cu terase generoase îți dai seama că oamenii au pus și vor pune mereu la loc de cinste luxul clasic pe care îl oferă acest hotel. Iar ideea unui Revelion în salonul cu vedere către locul din care este lansat cel mai spectaculos foc de artificii din Malta este un vis ce merită trăit”, a declarat actrița Cistina Cioran.

La fel de impresionați s-au declarat și cântărețul Jorge sau vedetele tv Carmen Negoiță şi Otniela, care au descoperit Malta în probabil cea mai plăcută lună din an, în căutarea fotografiei de travel perfecte.

Dacă vreunul dintre aceștia va petrece sau nu Revelionul în Malta rămân de văzut.

Cert este însă că, până în prezent 100 de români au rezervat deja bilete prin intermediul malta.ro, la Gala Dinner Excelsior, plătind 140 de euro de persoană. Numărul total de locuri disponibile în salonul somptuos decorat cu statui și candelabre este de 140.

”Pachetele de cazare pentru acest hotel cotat cu 5* încep de la 754 de euro de persoană pentru 5 nopți de cazare cu mic dejun, dar participarea la Revelion nu este condiționată de rezervarea vacanței la acest hotel, noi asigurând gratuit transferul turiștilor de la locurile de cazare din oferta agenției, către Excelsior și retur. Pentru perioada 28 decembrie-2 ianuarie, prețurile de cazare în Malta pornesc de la 418 euro de persoană pentru cazare, mic dejun, zbor dus-întors, bagaje și ghid de limbă română”, a explicat Mark Neville Farrugia, directorul agenției turoperatoare pentru această destinație.

 

×