x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Reduceri UIMITOARE de Black Friday la vacanțe. Discounturi de până la 70%

Reduceri UIMITOARE de Black Friday la vacanțe. Discounturi de până la 70%

12 Noi 2021   •   12:02
Reduceri UIMITOARE de Black Friday la vacanțe. Discounturi de până la 70%

Reducerile de Black Friday scad costurile vacanțelor până la 70%. Ofertele agențiilor de turism au loc între 12-16 noiembrie 2021 pentru toate sezoanele și gusturile. 

Acestea încep de la 26 de lei/persoană pentru stațiunile de munte, balneare și litoral pentru vacanțele de 1 Decembrie, Crăciun, Revelion şi sezonul estival 2022. Ofertele de cazare pornesc de la 9 euro pentru un sejur de 7 nopţi pe Riviera Olimpului și cadouri aniversare care privesc discounturi în euro.

Și biletele de avion pentru zborurile charter din această iarnă sunt la ofertă pentru Hurghada de la Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, spre Sharm el Sheikh din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi dar şi zboruri directe spre Republica Dominicană, Zanzibar, Maldive, Kenya, Capul Verde, Madeira, Dubai.

Sunt reduceri semnficative și la vacanțele de iarnă în destinaţii exotice spre Zanzibar, Kenya, Punta Cana, Maldive, Dubai, Mauritius. 

Totodată, ofertele cuprind și locurile preferate de român, respectiv Grecia Egipt, Tunisia, Spania, Turcia și Grecia. Reducerile ajung la 70%. 






 

×
Subiecte în articol: Black Friday vacante turism