x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Temperaturi de până la 24 de grade în toată ţara. Vezi prognoza meteo până joi

Temperaturi de până la 24 de grade în toată ţara. Vezi prognoza meteo până joi

19 Mar 2012   •   09:47
Temperaturi de până la 24 de grade în toată ţara. Vezi prognoza meteo până joi

Meteorologii estimeaza ca vremea se va mentine, in general, calda in urmatoarele 24 de ore, cu temperaturi maxime cuprinse intre 14 si 24 de grade la nivel national, potrivit raportului privind situatia hidrometeorologica si a calitatii mediului, publicat de Ministerul Mediului si Padurilor.

Astfel, in intervalul 19 martie, ora 9:00 - 20 martie, ora 9:00, in tara, vremea va continua sa fie calda, predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul, nordul, centrul tarii, precum si la munte, unde, izolat, vor fi ploi slabe, trecatoare. Vantul va sulfa, in general, moderat, cu intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade Celsius, iar cele minime intre zero si 10 grade. In primele ore ale diminetii, in zonele joase din Sud si Est, vor fi conditii de ceata. Potrivit prognozei, in Capitala, vremea se va mentine calda, dar cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Pe timpul zilei se vor inregistra intre 22 si 24 de grade Celsius, iar noaptea termometrele vor indica intre 5 si 7 grade Celsius.

Prognoza meteo 19 - 22 martie

LUNI
Vremea se va mentine caldã. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in vestul, nordul si centrul tãrii, precum si la munte, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, trecãtoare. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade. Dimineata vor fi conditii de ceatã in zonele joase din sud si est. Presiunea atmosferica va creste cu deosebire in regiunile din jumãtatea nordicã a tãrii.

MARTI
Desi temperatura aerului va marca o scãdere usoarã fatã de intervalul precedent, vremea se va mentine caldã pentru ultima decadã a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in zona de munte, unde doar izolat si trecãtor va ploua slab. Vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 ... 12 grade in regiunile nordice si in depresiuni si 20 ... 22 de grade in sud, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, mai coborate in depresiuni. Presiunea atmosferica va continua sã creascã.

MIERCURI
Vremea se va mentine caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu innorãri in cursul serii si al noptii in estul tãrii si la munte, unde cu totul izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 21 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul extrem al tãrii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 6 grade.

JOI
Cerul va fi variabil, cu innorãri in jumãtatea de est a tãrii unde vor cãdea precipitatii locale. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri la munte si in regiunile estice. Temperatura aerului, in scãdere fatã de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade.

×