x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Începutul de săptămână vine cu temperaturi scăzute în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile

Începutul de săptămână vine cu temperaturi scăzute în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile

26 Mar 2012   •   05:45
Începutul de săptămână vine cu temperaturi scăzute în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile

Astazi vremea se va raci in toata tara, astfel incat regimul termic se va apropia de cel normal al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade, cu cele mai mici valori in nordul Moldovei si cele mai mari in Oltenia. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in est si sud-est dar conditiile pentru precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei si temporar in celelalte regiuni.

In Bucuresti, vremea se va raci, astfel incat temperatura maxima va fi in jur de 15 grade, iar cea minima de 1...3 grade, valori normale pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat.

MARTI
Valorile termice se vor situa in jurul celor obisnuite pentru ultima decadã a lunii martie, iar cerul va fi variabil, cu innorãri temporare. In nordul, centrul si estul tãrii, mai ales seara si noaptea, pe arii restranse va ploua slab. Vantul va fi moderat, cu intensificãri locale, temporare in majoritatea zonelor. In zona montanã vor fi precipitatii locale, mixte, iar vantul va sufla tare, in special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade. Presiunea atmosferica va fi in scãdere.

MIERCURI
Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare. Pe arii restranse in jumãtatea de est a tãrii va ploua slab, iar in zona montanã izolat se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri la munte, iar in cursul zilei pe arii restranse si in restul zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar cele minime intre -1 si 8 grade, mai scãzute in depresiuni, spre -5 grade.

JOI
Vremea se va incãlzi usor. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab, local in jumãtatea de nord si izolat in restul tãrii. In zona montanã inaltã in cursul noptii se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade.

×