x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Începutul de săptămână ne aduce ploi şi vreme rece. Vezi prognoza meteo până miercuri

Începutul de săptămână ne aduce ploi şi vreme rece. Vezi prognoza meteo până miercuri

14 Mai 2012   •   07:00
Începutul de săptămână ne aduce ploi şi vreme rece. Vezi prognoza meteo până miercuri

Astazi, vremea va fi rece pentru aceasta data in regiunile din vestul, sud-vestul si nordul tarii. Instabilitatea atmosferica se mentine in jumatatea vestica a teritoriului unde innorarile vor fi accentuate, pe arii relativ extinse va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 20 ... 25 l/mp. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si aversele se vor semnala pe arii restranse. Vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 ...11 grade in Maramures, nordul Moldovei si Dealurile de Vest si 22 ... 23 de grade in Bãrãgan si Dobrogea continentalã, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, mai ridicate pe litoral. Presiunea atmosferica va fi in scãdere.

MARTI
Vremea va fi in general instabilã. Cerul va avea innorãri in regiunile vestice si sudice, precum si in zona montanã, unde pe arii extinse vor cãdea averse, insotite de descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar aversele se vor semnala, dupã-amiaza si noaptea. Izolat cantitãtile de apã vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindinã. Temperatura aerului, in crestere usoarã fatã de intervalul precedent, va avea valori maxime de la 14 ...15 grade in Banat si Crisana panã la 24 ...25 de grade in regiunile estice, iar minimele vor fi cuprinse intre 7 si 16 grade. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

MIERCURI
Vremea se va mentine in general instabilã. Cerul va avea innorãri temporar accentuate, si vor fi averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului, in majoritatea regiunilor. Izolat cantitãtile de apã vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindinã. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 14 grade.

Vezi cum va fi vremea la tine in oras, pe www.meteoplus.ro

×