x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Directorul CFR revine cu explicații după incidentul de la Fundulea. 30 de copii au rămas blocați 8 ore în câmp

Directorul CFR revine cu explicații după incidentul de la Fundulea. 30 de copii au rămas blocați 8 ore în câmp

29 Iul 2021   •   15:02
Directorul CFR revine cu explicații după incidentul de la Fundulea. 30 de copii au rămas blocați 8 ore în câmp

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a dat explicații după ce a spus că nu el trebuie întrebat de soluții pentru călătorii blocați pe câmp, în două trenuri. Într-una dintre garnituri se aflau peste 30 de elevi care veneau din tabără, de la Costinești.

El a dorit să explice contextul afirmației, de joi dimineață, într-o discuție telefonică de la Antena 3.

„A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, spune acesta.

Directorul CFR Călători a dat asigurări că pasagerilor că, mai ales în situații dificile, compania a depus și depune toate eforturile pentru a depăși dificultățile survenite cât mai rapid.

Premierul Florin Cîțu i-a cerut ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a intervenit, joi dimineață, la Antena 3, și, întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la trenul în care se aflau copii care se întorceau din tabără, de la Costinești, a spus că nu el trebuie întrebat despre acest lucru.

„De ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste linie. Încercați, totuși, să vorbiți cu responsabilii, cei care se ocupă de circulație. Cred că e impropriu să spuneți că au stat abandonați, încercați să găsiți transbordare pentru 1.000 de călători la unu noaptea”, a spus Vizante.

Mediafax

×
Subiecte în articol: fundulea cfr ovidu vizante