x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta, mesaj DUR către Guvern: Românii se îmbolnăvesc şi mor pentru că nu sunt testaţi la timp!

Victor Ponta, mesaj DUR către Guvern: Românii se îmbolnăvesc şi mor pentru că nu sunt testaţi la timp!

22 Noi 2020   •   12:14
Victor Ponta, mesaj DUR către Guvern: Românii se îmbolnăvesc şi mor pentru că nu sunt testaţi la timp!
Sursa foto: Lucian Alecu

Victor Ponta spune că Guvernul Orban si-a propus ca numărul de infectări cu coronavirus să nu depăşească 10.000 până pe 6 decembrie, iar în acest sens oamenii nu mai sunt testaţi.

"Romanii se imbolnavesc si isi pierd viata pentru ca NU sunt testati la timp ! In Constanta si in toata tara - la fel! In schimb sunt blocati in case - scolile si HORECA sunt pustiite!

In Romania Guvernul REFUZA sa testeze oamenii - ca sa nu afecteze propaganda pentru Alegerile din 6 Decembrie!

S-a “decis” politic - ramanem sub 10.000 de cazuri pana pe 6 Decembrie/ si, pentru a atinge acest obiectiv mincinos nu se testeaza / sau se manipuleaza datele testelor facute in sistemul public!

Ca romanii sa nu distruga aceasta minciuna oficiala - de ieri s-a interzis comercializarea in farmacii a testelor rapide / desi aceste teste rapide sunt recomandate de Comisia Europeana si folosite in toate tarile !!!

Interzicerea comercializarii testelor rapide are 2 explicatii : sa impiedice romanii sa se testeze mai mult / si sa-i oblige pe oameni, daca isi permit, sa mearga la o clinica privata ( cost 400 ron) in loc sa faca un test rapid mai ieftin si mai simplu ( 60 ron)!

Intre timp la Constanta oamenii mor in casa!

Am anuntat foarte clar ca noi, PRO Romania, vom introduce Programul National gratuit de Testare / si, in acest fel, putem sa deschidem scolile si HORECA - si sa limitam carantinarea!

Pe 6 Decembrie fiti alaturi de Victor Ponta Prim Ministru- alaturi de PRO Romania! Ca sa scoatem Tara din Criza!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta