x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, replică după ce Cîțu a vorbit despre ratingul României: Ei se laudă și economia se scufundă

PSD, replică după ce Cîțu a vorbit despre ratingul României: Ei se laudă și economia se scufundă

16 Oct 2021   •   13:24
PSD, replică după ce Cîțu a vorbit despre ratingul României: Ei se laudă și economia se scufundă

PSD vine cu replica după ce Cîțu a vorbit despre ratingul României: „Ei se laudă și economia se scufundă”.

PSD vorbește despre 5 realități ale economiei românești pe care Guvernul demis „uită” să le spună:

 

Perspectiva solidă de creștere economică bazată pe sectorul privat dinamic, folosirea fondurilor din „Next Generation EU” și includerea reformelor în PNRR au stat la baza reconfirmării ratingului României de către Standard&Poor's și Moody’s, spune Florin Cîțu.

„Avem două vești foarte bune pentru România în contextul crizei economice globale. În primul rând, agenția de rating Standard&Poor's a reconfirmat ratingul de țară al României și a menținut perspectiva la stabilă. Vestea foarte bună vine de la cealaltă agenție de rating, tot americană, Moody’s, care îmbunătățește perspectiva României de la negativ la stabil și bineînțeles reconfirmă ratingul de țară. În acest context de criză economică România a reușit această performanță, să convingă agențiile de rating americane să arate o perspectivă stabilă pentru economie”, a declarat, sâmbătă, premierul interimar Florin Cîțu.

 

(sursa: Mediafax)

×