x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Mesaje, SMS-uri si URARI de Sfântul Vasile!

Mesaje, SMS-uri si URARI de Sfântul Vasile!

01 Ian 2022   •   09:37
Mesaje, SMS-uri si URARI de Sfântul Vasile!

MESAJE, SMS-URI si URARI DE SF. VASILE. Multe persoane dragi nouă poarta acest nume, prilej de a-i felicita cu ocazia zilei onomastice. Am realizat pentru dvs. o selecţie a celor mai interesante si originale MESAJE, SMS-URI si URARI DE SF. VASILE, pe care le puteti folosi in caz ca nu aveti inspiratie. 

Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga, ce doresti sa se implineasca!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! La multi ani, Vasile!

Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Vasile sa te ocroteasca / Visele sa ti se-mplineasca! / La multi ani, Vasile!

Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / La multi ani, Vasile!

×