x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Licitație de 11 milioane de euro câștigată de Antibiotice în Regatul Unit al Marii Britanii

Licitație de 11 milioane de euro câștigată de Antibiotice în Regatul Unit al Marii Britanii

02 Dec 2021   •   10:28
Licitație de 11 milioane de euro câștigată de Antibiotice în Regatul Unit al Marii Britanii

Compania Antibiotice Iași a câștigat o licitație de 11 milioane de euro, organizată de Ministerul Sănătății din Regatul Unit al Marii Britanii pentru ciinci produse antiinfecțioase injectabile.

Compania a câștigat licitația pentru cinci medicamente antiinfecțioase injectabile (destinate spitalelor) folosite inclusiv în tratamentul suprainfecțiilor bacteriene asociate Covid-19.

“Ne bucurăm că astăzi, de 1 decembrie, Antibiotice - un brand românesc cu o istorie de peste 65 de ani poate face cunoscută această realizare. Este o dovadă în plus că și în țara noastră se poate face performanță, că România are viitor!

Contractul recent încheiat are o valoare de 11 mil de euro, ceea ce ne permite consolidarea în perspectivă a afacerii, cât și reconfirmarea statutului de producător de medicamente acceptat de una dintre cele mai mari piețe reglementate din Europa de Vest”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Comunicat de presă furnizat și asumat de Antibiotice SA

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: licitate medicamente