x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aglomerație după minivacanța de Paști. Rute alternative pentru turiștii care se întorc de la munte

Aglomerație după minivacanța de Paști. Rute alternative pentru turiștii care se întorc de la munte

03 Mai 2021   •   12:30
Aglomerație după minivacanța de Paști. Rute alternative pentru turiștii care se întorc de la munte

După zilele petrecute la munte în minivacanța de Paști, turiștii se întorc, de luni, spre Capitală, iar polițiștii brașoveni au instituit deja dispozitive de dirijare, pentru că se așteaptă la valori ridicate ale traficului. Pentru evitarea aglomerației se recomandă rute alternative.

Comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, de la Poliția Brașov, a declarat că polițiștii brașoveni acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului.

Astfel, începând cu ora 12.00 la Dârste (municipiul Brașov), în Stațiunea Predeal la intersecția DN1 cu DN73A și la Râșnov (intersectia DN73 cu DN73A), s-au instituit dispozitive de dirijare și de informare a șoferilor cu privire la valorile ridicate de pe DN1.

Pentru evitarea aglomerației se recomandă ruta alternativă DN1A - Săcele, Cheia, Vălenii de Munte, Ploiești.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

×