x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adjunctul OPC Timis a agresat un bodyguard

Adjunctul OPC Timis a agresat un bodyguard

20 Ian 2005   •   00:00

Ieri, in jurul orei 10:00, directorul adjunct al Oficiului pentru Protectia Consumatorului Timis, Ioan Brumaru, l-a lovit cu pumnul in gura pe bodyguardul institutiei, dupa ce acesta a incercat sa-l evacueze din birou, cu tot cu scaun.

FORTA. Brumaru a fost mai tare ca un bodyguard
SCANDAL. Conflictul, care a izbucnit ieri-dimineata, are radacini mai vechi. Anul trecut, Ioan Brumaru a fost eliberat din functie, in urma unui control efectuat de ANPC Bucuresti. Adjunctul institutiei timisorene a contestat decizia in instanta si, in prima faza, a obtinut o derogare pana la judecarea cauzei pe fond, ceea ce, normal, i-ar fi permis sa revina la lucru.

Decizia a fost contestata in ultimul moment de ANPC Bucuresti si astfel raportul Corpului de Control a fost mentinut in vigoare. De pe urma acestei mici neintelegeri, bodyguardul institutiei s-a ales cu buza sparta, in timp ce incerca sa-i explice adjunctului OPC Timis ca nu are voie sa intre in institutie. La randul sau, Ioan Brumaru sustine ca a fost lovit cu picioarele in cap si stomac de paznicul de la OPC Timis.

CONTROL. In urma acestui scandal, angajatii institutiei au cerut interventia prefectului pentru calmarea situatiei. "Suntem satui de acest scandal. Omul asta chiar nu intelege ca nu-l mai vrem printre noi. Nu putem lucra in atmosfera asta", a spus unul dintre inspectorii OPC Timis.

Prefectul de Timis, Ovidiu Draganescu, a declarat ca va interveni in forta pentru restabilirea ordinii: "Astfel de lucruri sunt de neconceput. Cine a tulburat buna functionare a institutiei va plati cu capul. Am trimis, deja, Corpul de Control. Astept, pana diseara, un raport preliminar". (Tiberiu Kiss)

×
Subiecte în articol: observator