x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Caraș-Severin. Trei tineri și un băiat de 14 ani au murit, după ce o mașină a fost strivită de două TIR-uri

Tragedie în Caraș-Severin. Trei tineri și un băiat de 14 ani au murit, după ce o mașină a fost strivită de două TIR-uri

30 Noi 2021   •   09:39
Tragedie în Caraș-Severin. Trei tineri și un băiat de 14 ani au murit, după ce o mașină a fost strivită de două TIR-uri
Sursa foto: ISU Caraș Severin

Un accident grav în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism s-a produs luni seara pe DN6, în județul Caraș-Severin. Patru persoane au murit.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 6, la kilometrul 402+150 m, în afara localității Cornea, județul Caraș-Severin.

În accident au fost implicate două TIR-uri și un autoturism.

Conform ISU Caraș-Severin,  în maşina implicată în accident se aflau trei tineri, iar şoferul avea doar 19 ani. Toţi trei au murit pe loc. Un băiat de 14 ani este a patra persoană decedată în accidentul din judeţul Caraş-Severin, produs între Cornea şi Domaşnea. El era pasager într-unul dintre TIR-ruile implicate în evenimentul rutier. 

În urma impactului de o violență extremă, autoturismul, prins între cele două TIR-uri care veneau din sensuri diferite, a fost strivit. Copilul de 14 ani nu a avut nicio șansă. Corpul său a fost prins sub TIR-ul cu care s-a tamponat. Șoferul, tatăl copilului, a fost găsit în stare de inconștiență în șanț.

„De asemenea, a fost găsită o victimă, posibil minor, prinsă sub unul dintre TIR-uri”, a transmis ISU Caraș-Severin.

La fața locului intevin echipaje de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș, de la Punctul de lucru Băile Herculane și de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, au transmis polițiștii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident