x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Steaua-Petrolul. RATB modifică traseele liniilor din zona Arenei Naţionale

Steaua-Petrolul. RATB modifică traseele liniilor din zona Arenei Naţionale

11 Iul 2015   •   13:59
Steaua-Petrolul. RATB modifică traseele liniilor din zona Arenei Naţionale
Sursa foto: FOTO: robert24 / forum.metrouusor.com

Ca urmare a partidei de fotbal ce se va desfăşura pe stadionul ,,Arena Naţională” între FCSB Steaua Bucureşti şi FC Petrolul Ploieşti, în ziua de 11.07.2015, Brigada de Poliţie Rutieră va restricţiona traficul rutier pe strada Vatra Luminoasă, pe tronsonul cuprins între Str. Tony Bulandra şi Bd. Pierre de Coubertin, precum şi pe Bd. Pierre de Coubertin, potrivit ratb.ro.

Citește și LigA1 revine la Antena 1: Steaua-Petrolul e LIVE, astăzi, la ora 21:00

Din această cauză, liniile de transport din zonă vor funcţiona pe trasee modificate, astfel:

Troleibuzele liniei 86 vor circula pe traseul de bază între terminalul ,,Dridu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la depoul Vatra Luminoasă, în incinta căruia vor efectua manevrele de întoarcere.

Troleibuzele liniei 90 vor circula pe traseul de bază între terminalul ,,Valea Argeşului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la depoul Vatra Luminoasă, în incinta căruia vor efectua manevrele de întoarcere.

Linia 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Cora Pantelimon” şi intersecţia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos. Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi pe traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri pe Şos. Iancului în staţiile liniei 335, iar pe Şos. Mihai Bravu, în staţiile liniilor 135 şi 311.

×