x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Petrecere cu final nefericit. Polițiștii au întrerupt un eveniment privat într-o comună din Caraș-Severin

Petrecere cu final nefericit. Polițiștii au întrerupt un eveniment privat într-o comună din Caraș-Severin

22 Noi 2020   •   13:35
Petrecere cu final nefericit. Polițiștii au întrerupt un eveniment privat într-o comună din Caraș-Severin

În cursul nopții de 21 spre 22 noiembrie, polițiștii din Caransebeș  împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid - 19.

În acest context, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș și Secția 2 Poliție Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat la un local public din comuna Obreja. La adresa respectivă au fost identificate 14 persoane față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020, scrie Mediafax

Administratorul localului a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei, iar cei 14 participanți au fost sancționați cu amenzi de 2.000 de lei, fiecare, pentru participarea la evenimentul privat și pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

În urma verificărilor efectuate în cursul nopții în zona Caransebeș, au fost aplicate în total 29 de sancţiuni contravențională în valoare de 31.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55 din 2020.

 

×
Subiecte în articol: politie controale