x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Minuni de Sfântul Valentin: Tancuri în formaţie de inimă pentru o cerere în căsătorie

Minuni de Sfântul Valentin: Tancuri în formaţie de inimă pentru o cerere în căsătorie

14 Feb 2020   •   20:50
Minuni de Sfântul Valentin: Tancuri în formaţie de inimă pentru o cerere în căsătorie

Un locotenent rus a scos arsenalul greu de Sfântul Valentin, cerându-şi iubita în căsătorie înconjurat de tancuri de asalt poziţionate în ''formaţie de inimă'', relatează AFP.

În imaginile difuzate vineri de Ministerul rus al Apărării, pe postul de televiziune Zvezda al armatei ruse, se văd 16 tancuri T-72B3 formând o inimă în zăpadă în poligonul militar Alabino, din apropiere de Moscova.

Locotenentul Denis Kazanţev a luat-o de mână pe iubita sa împreună cu care este de mult timp, Alexandra Kopitova, şi a condus-o cu ochii închişi în centrul inimii de blindate. Apoi Kazanţev, şef de pluton, s-a aşezat în genunchi pentru a face cererea de căsătorie, cu un buchet de trandafiri roşii în mână.

''Suntem împreună de foarte mult timp. Am trecut probele timpului şi distanţei. Căsătoreşte-te cu mine!", i-a spus locotenentul rus iubitei sale, care a încuviinţat cu un gest din cap, după care el i-a pus inelul de logodnă pe deget. Dar ''tot nu înţeleg ce se întâmplă'', ''a fost foarte neaşteptat'' a spus fata la postul de televiziune al armatei ruse.

Tancurile folosite pentru aceste manevre romantice participă şi la parada militară organizată în Piaţa Roşie din Moscova în fiecare an pe 9 mai, de Ziua Victoriei împotriva Germaniei naziste, precizează postul Zvezda.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sfantul valentin