x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep intră în carantină înaintea Australian Open

Simona Halep intră în carantină înaintea Australian Open

08 Ian 2021   •   11:16
Simona Halep intră în carantină înaintea Australian Open
Sursa foto: Hepta

Simona Halep va sta în carantină timp de 14 zile la Adeliade înainte de Australian Open. Același lucru vor face și alți jucători, printre care Novak Djokovic și Rafael Nadal, scrie Reuters. 

Participanții la turneu vor sosi în această  țară din 15 ianuarie, după care vor sta izolați timp de două săptămâni pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2. 

Australian Open este primul turneu de Mare Șlem din 2021 și se va desfășura în perioada 8-21 februarie la Melbourne Park. 

Orașul Adelaide va găzdui primii trei jucători de la probele de masculin şi feminin, printre care Ashleight Barty, lidera clasamentului WTA, şi Simona Halep, numărul 2 mondial, care se vor deplasa apoi la Melbourne, pentru un turneu premergător, ce va avea loc din 31 ianuarie. Autoritățile statului Australia de Sud au acceptat carantinarea a 50 de persoane participante la turenu doar după ce au obținut aprobarea organizării unui turneu demonstrativ la Adelaide. 

La ediția de anul acesta a turnului Australian Open se așteaptă ca tribunele să fie ocupate în procent de 50-70%. În 2020 au participat 800.000 de spectatori.



=

×
Subiecte în articol: simona halep carantina tenis