x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Minaur Baia Mare s-a calificat în optimile de finală ale EHF European Cup la handbal masculin

Minaur Baia Mare s-a calificat în optimile de finală ale EHF European Cup la handbal masculin

13 Dec 2020   •   19:58
Minaur Baia Mare s-a calificat în optimile de finală ale EHF European Cup la handbal masculin

Dubla confruntare din Cipru dintre Minaur Baia Mare și Parnassos Strovolou din EHF European Cup s-a încheiat cu calificarea băimărenilor în optimile competiției. Minaur a câștigat și al doilea meci cu 29-24, în sala sporturilor din Nicosia.

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a jucat duminică după-amiază și a doua partidă a dublei cu ciprioții de la Parnassos Strovolou, contând pentru șaisprezecimile EHF European Cup. Partida s-a jucat tot în Cipru, la Nicosia, cele două cluburi ajungând la o înțelegere în aceste sens.

Minaur a jucat în modul economic, conservându-și energia pentru confruntarea de joi cu Dinamo, în Liga Zimbrilor. În consecință, partida a părut a fi echilibrată, dar cu băimărenii permanent în control și cel puțin cu 1-2 goluri avans. S-a intrat la pauză cu 16-14.

Repriza secundă s-a jucat la indigo, ambele echipe având o abordare de „amical”, ciprioții nedând nici un semn că ar fi interesați să își depășească condiția. A fost repriza în care Adrian Petrea le-a dat
minute și jucătorilor mai puțin utilizați.

Minaur s-a calificat în optimile de finală ale competiției, care vor avea loc în luna februarie.

Pentru băimăreni urmează confruntarea de joi din Liga Zimbrilor cu campioana Dinamo București.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: minaur baia mare ehf european cup