x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal feminin: Înfrângere umilitoare pentru CSM București

Handbal feminin: Înfrângere umilitoare pentru CSM București

16 Ian 2021   •   19:07
Handbal feminin: Înfrângere umilitoare pentru CSM București
Sursa foto: imagean/Getty Images/iStockphoto

Meciul CSM București - Vipers Kristiansand, din cadrul grupei A a EHF Champions League la handbal feminin, disputat sâmbătă la București, s-a încheiat cu victoria oaspetelor, cu 22-29 (9-14).

CSM nu mai reușise o victorie de trei etape în Champions League, însă câștigase miercuri derby-ul Ligii Florilor cu Minaur Baia Mare.

În meciul tur, Vipers s-a impus cu 30-25. Norvegiencele sunt neînvinse din luna martie a anului trecut, când CSM București le învingeau cu 28-22, tot în CL.

Oaspetele au condus întreaga primă repriză, tigroaicele nereușind să se
apropie nici măcar o dată. Mai mult, spre finalul reprizei Vipers s-a desprins cu trei goluri consecutive, stabilind înainte de pauză cea mai mare diferență de scor de până atunci, 9-14.

Cristina Neagu a marcat 5 goluri, dar eforturile sale de a trage echipa după ea au fost fără rezultat.

Repriza secundă a debutat tot cu norvegiencele în prim plan. Acestea au dus diferența în defavoarea tigroaicelor la -9 (12-21) și părea că s-au încheiat conturile. În ciuda eforturilor făcute de bucureștence, acestea nu au reușit să se apropie la mai mult de 5 goluri (20-25). Neagu a fost din nou vioara întâi, dar nu a fost deloc ajutată de restul echipei.

De cealaltă parte, fosta tigroaică Nora Mork, a făcut o repriză secundă de excepție, contribuind la umilirea fostei sale echipe, la care dealtfel nu a apucat să joace decât foarte puțin.

CSM a căzut și fizic și moral în ultimele minute, partida încheindu-se 22-29.

CSM rămâne pe locul 2, cu 11 punct din 10 meciuri, în timp ce Kristiansand a urcat pe locul 3, cu 10 puncte din doar 6 meciuri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: csm bucuresti