x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Arenele de la Wimbledon vor primi spectatori până la 50% din capacitate

Arenele de la Wimbledon vor primi spectatori până la 50% din capacitate

15 Iun 2021   •   11:20
Arenele de la Wimbledon vor primi spectatori până la 50% din capacitate

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Wimbledon au anunțat la începutul săptămânii că, în colaborare cu guvernul britanic, s-a decis ca arenele pe care se desfășoară cea mai mare competiție de tenis pe iarbă să primească spectatori până la 50 la sută din capacitate.

„Salutăm anunțul prim-ministrului și al secretarului pentru cultură, care au făcut publică decizia ca o serie de evenimente, inclusiv Campionatul de la Wimbledon din 2021, să poată avea loc cu acceptarea unui număr de spectatori mai mare decât stabilesc prevederile în vigoare. Decizia face parte din testul pilot pentru faza următoare a relaxărilor privitoare la pandemia de coronavirus, ca parte componentă a programului guvernamental de studiu al efectelor pandemiei asupra evenimentelor.”, se spune în comunicatul organizatorilor.

Turneul de la Wimbledon va face astfel parte din evenimentele pilot la care se va testa efectul participării a unui număr de spectatori egal cu până la 50% din capacitatea arenelor.

Grand Slam-ul londonez debutează luni, 28 iunie, și va putea găzdui pe arena centrală până la 15.000 de spectatori.

„Acest lucru ne va permite să ne îndeplinim dorința de a organiza cel mai bun Wimbledon posibil în circumstanțele actuale, asigurând condiții de siguranță sanitară tuturor celor care fac ca Wimbledon să se întâmple - oaspeții noștri, concurenții, membri, personalul, mass-media, oficialii, rezidenții locali și partenerii.”, se mai precizează în comunicat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: wimbledon