x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Inaintea semifinalei, croatii se simt mai bine!

Cupa Mondiala 2018: Inaintea semifinalei, croatii se simt mai bine!

10 Iul 2018   •   10:29
Cupa Mondiala 2018: Inaintea semifinalei, croatii se simt mai bine!
Sursa foto: facebook

Atacantul croat Mario Mandzukic a afirmat că echipa sa a simţit "o presiune mai mare" înaintea partidei cu Danemarca, din optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, dar înaintea semifinalei cu Anglia de miercuri, Croaţia "se simte mai bine". 

 

"Cea mai mare presiune a fost înaintea meciului cu Danemarca. Ne simţim mai bine în acest stadiu, există un pic de presiune, dar profităm de faptul că suntem prezenţi în acest stadiu al Cupei Mondiale", a precizat jucătorul echipei Juventus Torino, . 

Totodată, coechipierul său Andrej Kramaric a afirmat: "Nu ne imaginam să ne aflăm în acest stadiu al competiţiei în timpul fazei grupelor, la fel cum nu ne imaginăm acum că vom fi în finală. Dar ne focalizăm pe meciul care vine". 

"Eu cred că Anglia făcea parte dintre favorite de la debutul competiţiei. Este o echipă tânără, dornică de rezultate, însă fără superstaruri de cinema mondial. Nu va fi uşor pentru noi. Îi respectăm mult, avem o bună părere despre ei, atât ca echipă, cât şi ca individulităţi", a mai spus Mandzukic. AGERPRES

×