x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Fernando Hierro nu mai este selecţionerul Spaniei

Cupa Mondiala 2018: Fernando Hierro nu mai este selecţionerul Spaniei

08 Iul 2018   •   14:42
Cupa Mondiala 2018: Fernando Hierro nu mai este selecţionerul Spaniei

Numit de urgenţă în funcţia de selecţioner al Spaniei pentru Cupa Mondială de fotbal 2018, după demiterea lui Julen Lopetegui, Fernando Hierro nu se mai află în funcţie începând de duminică. 

 

"Federaţia regală spaniolă de fotbal şi Fernando Hierro au pus capăt relaţiei lor odată ce participarea Spaniei la Cupa Mondială din Rusia s-a încheiat", a publicat Federaţia într-un comunicat publicat pe site-ul internet, citat de cotidianul L''Equipe. 

Director sportiv al Federaţiei înainte de Cupa Mondială, fostul fundaş a refuzat în acelaşi timp să revină pe postul deţinut. 

"Ultimul selecţioner al Spaniei a refuzat să revină pe postul de director sportiv al RFEF pentru a da curs unor noi provocări profesionale", a adăugat Federaţia. 

Federaţia spaniolă de fotbal anunţase, după eliminarea La Roja de către Rusia în optimile de finală ale Cupei Mondiale, că va lua o decizie în privinţa selecţionerului peste "câteva săptămâni". 

La rândul său, Fernando Hierro (50 ani) indicase că "îşi asumă responsabilitatea", însă nu "se gândeşte" pentru moment la viitorul său. AGERPRES

×