x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marius Marin, România U21, înainte de meciul cu Olanda: „Nu există șanse egale, ori noi, ori ei!”

Marius Marin, România U21, înainte de meciul cu Olanda: „Nu există șanse egale, ori noi, ori ei!”

23 Mar 2021   •   22:28
Marius Marin, România U21, înainte de meciul cu Olanda: „Nu există șanse egale, ori noi, ori ei!”

Marius Marin, component al echipei naționale de tineret a României și al echipei italiene din Serie B, AC Pisa 1909, a declarat marți într-o conferință de presă că este convins că el și colegii vor surprinde „foarte tare” naționala Olandei, în confruntarea de miercuri de la CE U21 2021.

Echipa națională de tineret, condusă de Adrian Mutu, va debuta miercuri la Budapesta, în faza grupelor, la Campionatul European de Fotbal 2021, în compania Olandei.

Internaționalul de tineret Marius Marin a declarat marți într-o conferință de presă că întreaga echipă se simte extraordinar și așteaptă meciul cu mare nerăbdare.
„Suntem foarte încrezători și, atât eu cât și colegii mei, am gândit pozitiv zilele astea și nu cred că vom avea probleme în meciul cu Olanda, pentru că ne dorim foarte mult să trecem de grupe.” s-a arătat încrezător mijlocașul român.

Debordând de optimism și încredere de sine Marius Marin a mai declarat: „Aici este Campionatul European și nu trebuie să ne uităm cu ce echipă jucăm, ce lot au. Tot ce trebuie să facem este să ne uităm la noi, să ne facem treaba în teren, să intrăm motivați și dornici de a lua cele 3 puncte.”

Referindu-se la șansele pe care reprezentativa tricolorilor mici le are în fața adversarului de miercuri, Marius Marin a spus foarte determinat: „Dacă analizăm loturile, Olanda pleacă cu prima șansă, însă eu și colegii mei suntem încrezători și considerăm că nu există șanse egale, ori noi, ori ei. Este un meci foarte important, primul de la campionatul European, deci am vrea să începem cu o victorie.”

Mijlocașul naționalei a mai opinat că un mare minus al meciului de mâine este absența suporterilor, care le vor lipsi, mai ales că la europeanul de acum doi ani ei au fost foarte importanți.

„Dacă intrăm în teren la fel ca în meciul cu Danemarca, cred că o să îi surprindem foarte tare. Mă gândesc și cred că și ei sunt îngrijorați. Mai ales după meciul extraordinar de bun făcut cu Danemarca, îmi închipui că sunt și ei puși pe gânduri.”- a concluzionat optimist internaționalul român.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: românia u21