x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pablo Cortacero a preluat controlul la Dinamo. Suporterii dinamoviști protestează în stradă

Pablo Cortacero a preluat controlul la Dinamo. Suporterii dinamoviști protestează în stradă

21 Dec 2020   •   21:06
Pablo Cortacero a preluat controlul la Dinamo. Suporterii dinamoviști protestează în stradă
Sursa foto: Hepta

Pablo Cortacero a reușit lovitura anului la Dinamo, potrivit doardinamo.ro. Fără bani deocamdată, dar cu noi promisiuni, spaniolul a reușit, luni, să mărească numărul de membri în Consiliul de Administrație (CA) al clubului de la 5 la 7, introducând 3 noi membri din partea sa și a preluat controlul.

Pablo Cortacero controlează acum CA, cu o majoritate de 4 voturi, el înlocuindu-l și pe Cornel Țălnar.

Surse citate de doardinamo.ro susțin că Pablo Cortacero ar fi afirmat în timpul ședinței că din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de agenția de spălare a banilor din Anglia.

„Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro ce vor ajunge sigur în ianuarie”, le-a spus Cortacero celor prezenți, conform sursei citate.

La scurt timp după terminarea ședinței, o parte a suporterilor dinamoviști au venit la hotelul la care se afla în acel moment Pablo Cortacero, sesizați de unul din liderii programului Doar Dinamo București.

Acesta susține că a fost agresat de gărzile de corp ale spaniolului, motiv pentru care a solicitat intervenția Poliției și a Salvării.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo Pablo Cortacero