x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern N’Doye, răsfăţatul şefilor

N’Doye, răsfăţatul şefilor

de Mihai Igirosanu    |    15 Iun 2010   •   00:00
N’Doye, răsfăţatul şefilor
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/Intact Images

Cu opt noutăţi, lotul lui Dinamo s-a reunit ieri, la stadionul din "Ştefan cel Mare". Printre absenţi se numără, însă, Ousmane N'Doye, senegalezul care a primit acceptul conducerii să revină în România abia la 21 iunie. Asta cu toate că, la conferinţa de presă susţinută ieri, antrenorul Ioan Andone a subliniat că "N'Doye vă asigur că nu va mai face ce a făcut în trecut!".



Noutăţile din lot sunt portarul Cristian Bălgrădean (de la UTA), fundaşul lateral Helder (Rapid), stoperul Rareş Soporan ("U" Cluj), mijlocaşul Cătălin Munteanu (FC Braşov), dar şi Izvoranu, Todorovski, Chiacu, Păun şi Liviu Ganea, reveniţi după împrumuturi. Andrei Cristea este învoit până la 17 iunie, după ce a participat cu naţionala României la cele trei meciuri amicale, iar Djakaridja Kone va ajunge la 19 iunie. "Ca obiective, în plan personal îmi doresc câştigarea campionatului, dar va fi foarte dificil. Eu sunt un antrenor, nu un salvator, şi vreau să-mi fac meseria cât se poate de bine.
E o provocare pentru mine, vreau să fiu învingător, dar sper să fiu ajutat şi de jucători. Transferurile făcute sunt Bălgrădean şi Soporan, Chiacu a revenit la echipă, ca şi Păun şi Ganea. O să fie şi un argentinian. Săptămâna aceasta se va decide, când vom şti cum se vor finaliza tratativele şi cu unii fotbalişti bulgari. Ei vor să vină la Dinamo, vom vedea săptămâna aceasta. Cătălin Munteanu a vrut să vină la noi şi eu m-am bucurat, pentru că e vorba de jucători care vor aduce un plus la echipă", a explicat antrenorul Andone.

La rândul său, preşedintele Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea, a spus: "Va fi foarte mult de muncă, fiecare jucător va avea o şansă, însă vom continua doar cu profesioniştii, cei care se vor adapta competiţiei. Episodul Cluj a ridicat semne de întrebare atât asupra unităţii grupului, dar şi asupra fidelităţii unor jucători faţă de club".

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport