x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un suporter al echipei FC Universitatea 1848 a murit în timpul meciului. S-a deschis dosar penal

Un suporter al echipei FC Universitatea 1848 a murit în timpul meciului. S-a deschis dosar penal

04 Oct 2021   •   11:13
Un suporter al echipei FC Universitatea 1848 a murit în timpul meciului. S-a deschis dosar penal

 Un suporter al echipei FC Universitatea 1948 a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce a făcut infarct pe stadion. El venise din Caraș-Severin pentru a-și susține echipa favorită. Polițiștii din Craiova au deschis un dosar penal în acest caz.

Suporterul echipei FC Universitatea 1948 venise din Bocșa, județul Caraș-Severin, la Craiova, pentru a-și susține echipa favorită.

Bărbatului în vârstă de 57 de ani i s-a făcut rău pe stadion cu 10 minute înainte de începerea meciului dintre FC Universitatea 1948 și Universitatea Craiova.

Un echipaj de prim-ajutor l-a preluat pe bărbat și l-a dus la spital cu manevre de resuscitare începute.

În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a fost declarat decedat.

Polițiștii craioveni au deschis un dosar penal în acest caz.

„Poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi telefonic de reprezentanţi ai unui spital din Craiova cu privire la faptul că, la această unitate medicală, a decedat un bărbat de 57 de ani, din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, care fusese transportat cu o ambulanţă SMURD din proximitatea unui stadion din localitate. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului”, trasnmtie, marți, Poliția Dolj.

Meciul dintre FC Universitatea 1948 și Universitatea Craiova s-a desfășurat sub semnul protestelor, deoarece au avut acces pe stadion doar suporterii vaccinați și cei care au avut COVID-19. S-au vândut doar 30% din bilete, iar Peluza Sud a rămas goală. În semn de protest față de restricțiile Guvernului, care interzic accesul pe stadion persoanelor nevaccinate, suporterii FC Universitatea 1948 nu au mers pe locurile care le erau rezervate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: suporter mort