x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget (P) Alegerea perfectă pentru o petrecere, acasă sau la job Transformă-ți viața după bunul tău plac împreună cu Akai

(P) Alegerea perfectă pentru o petrecere, acasă sau la job Transformă-ți viața după bunul tău plac împreună cu Akai

28 Dec 2020   •   11:45
(P) Alegerea perfectă pentru o petrecere, acasă sau la job  Transformă-ți viața după bunul tău plac împreună cu Akai

Tradiție Akai, tradiție japoneză de peste 90 ani. Aparatele electronice fac parte din viața noastră zi de zi insotindu-ne în mai toate locurile în care ne aflăm, iar distracțiile cu prietenii sunt iubite de noi toți și tânjim după aceste momente mai tot timpul.

Fie că dorim să acultam o melodie într-un stil ritmat sau să ne relaxam în compania unor note muzicale blânde, fie că suntem la piscină, într-o drumeție, la petrecere, în pat sau chiar în bucătărie, uneori doar cu gând de relaxare, alteori degustând o cafea, așa cum ne-o dorim fiecare, toate acestea sunt posibile prin diversitatea gamei de produse Akai.

 

Știm cu toții cât de gustoasă și revigorantă este o cafea proaspătă, în orice moment al zilei. Ne putem oferi această bucurie  în orice loc ne-am află cu ajutorul ESPRESSORULUI PORTABIL AKAI AESP 312, care funcționează atât cu capsule Nespresso dar și cu cafea măcinată. Are inclus și încărcător auto pentru că tu să te poți bucură oriunde de savoarea unei cafele proaspăt făcute. 

 

×