x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget (P) Alegerea perfectă pentru o petrecere, acasă sau la job. Transformă-ți viața după bunul tău plac împreună cu Akai

(P) Alegerea perfectă pentru o petrecere, acasă sau la job. Transformă-ți viața după bunul tău plac împreună cu Akai

21 Dec 2020   •   07:00
(P) Alegerea perfectă pentru o petrecere, acasă sau la job. Transformă-ți viața după bunul tău plac împreună cu Akai

Tradiție Akai, tradiție japoneză de peste 90 ani. Aparatele electronice fac parte din viață noastră zi de zi insotindu-ne în mai toate locurile în care ne aflăm, iar distracțiile cu prietenii sunt iubite de noi toți și tânjim după aceste momente mai tot timpul. Fie că dorim să acultăm o melodie într-un stil ritmat sau să ne relaxam în compania unor note muzicale blânde, fie că suntem la piscină, într-o drumeție, la petrecere, în pat sau chiar în bucătărie, uneori doar cu gând de relaxare, alteori degustând o cafea, așa cum ne-o dorim fiecare, toate acestea sunt posibile prin diversitatea gamei de produse Akai.

 


 

Gama de radio-ceasuri este potrivită pentru cei care doresc să fie tot timpul la curent atât cu ora dar și cu știrile, oriunde s-ar afla.

 

 



Suntem într-o permanentă mișcare și masina este a doua casă pentru mulți dintre noi, astfel ca special pentru iubitorii de auto am dezvoltat gama audio care include boxe, audio-playere  și modulatoare FM, cu funcție de suport și incărcător auto, tocmai pentru a ne face viața mai usoară și mai placută.

                                                                                                                    

×
Subiecte în articol: Akai