x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Venus în Gemeni. Influența asupra zodiilor

Venus în Gemeni. Influența asupra zodiilor

07 Mai 2021   •   16:06
Venus în Gemeni. Influența asupra zodiilor

Romantica planetă Venus se va afla în zodia comunicativă a Gemenilor în perioada 8 mai - 2 iunie 2021, ceea ce vă va aduce clarificări importante în dragoste, relații și modul în care interacționați cu ceilalți. Singurul dezavantaj este că veți analiza rațional emoțiile, în loc să acordați atenție sentimentelor. Găsiți, așadar, conexiunea dintre inima și mintea voastră pentru a vă bucura de iubire, scrie hellogiggles.com.

Berbec

În loc să porți conversații lungi în mintea ta cu cei din jur, mai bine vorbește-le direct. Acest lucru va crea o atmosferă de încredere, potriivită pentru dragoste. Nu apela la tactici copilărești sau manipulative. Acordă atenție sentimentelor partenerului tău pentru a putea fi fericiți împreună.

Taur

Ești tipul puternic și tăcut, atât de atrăgător pentru partenerul tău. Cu toate acestea, acum ești dispus să comunici mai mult decât de obicei. Vei fi atras de persoanele care îți acordă atenție și îți împărtășesc opiniile, așa încât vei ipurta diiscuții interminabile.

Gemeni

Toată lumea este cu ochii pe tine datorită popularității de care te bucuri. Însă unii colegi vor fi cu ochii pe tine, fiind geloși de simpatia pe care o atragi de la ceilalți. Așa că evită dramele ș concentrează-te pe tine însuți.

Rac

Nu trebuie să sacrifici nicio parte din tine pentru a fi într-o relație de prietenie sau de dragoste. Asigură-te că te afli pe picior de egalitate cu ceilălalt, astfel încât lucrurile să fie 50/50, nu 30/70.

Leu

Te arunci cu capul înainte fără să te gândești. Dar nu este nimic nou pentru tine. Totuși, înainte de a începe să-ți analizezi relațiile, încearcă să-i analizezi obiectiv pe ceilalți și să ai o perspectivă clară asupra lucrurilor. Apoi vei putea să iei decizii informate atât în prietenie, cât și în dragoste. 

Fecioară

Acum este timpul tău să strălucești. Vei spune clar ce nevoi ai și vei atrage încrederea partenerului, ceea ce îți va duce relația într-o nouă etapă. Nu-ți fie teamă că sentimentele tale se schimbă ca urmare a acțiunilor celuilalt. Recapătă-ți puterea de care ai nevoie.

Balanță

Tânjești după o aventură în dragoste, ceea ce înseamnă că vei pleca într-o călătorie cu persoana iubită. Vei expermenta lucruri și emoții noi. Nu gândi prea mult și trăiește momentul alăturii de partenerul tău.

Scorpion

Tânjești după conexiune sentimentală și nu mai vrei aventuri. Aceasta înseamnă că te scufunzi adânc în fântâna emoțiilor care îți taie respirația. Lasă-te purtat de val. Ne vedem peste câteva săptămâni!

Săgetător

Stabilirea unui echilibru cu ceilalți poate fi dificilă, mai ales că nu ești pacifist de fel și trebuie întotdeauna să-ți faci cunoscute opiniile. În loc să încerci să îi convingi de părerile tale și să lupți să te impui, mai bine caută să faci compromisuri pentru a găsi o cale de mijloc.

Capricorn

În loc să faci un salt de credință, optează pentru conexiuni practice și realiste. Sigur că romantismul nu este o emoție ușor de înțeles. În loc să gândești prea mult cu capul, lasă-te condus cu inima. S-ar putea să ajungi la concluzii neașteptate.

Vărsător

Ești îndrăgostit de dragoste. Deși acest sentiment este foarte diferit pentru tine, fiind un semn de aer critic, este timpul să îți deschizi inima și să te conectezi cu cineva special. Vei avea parte de tandrețe și emoții neașteptate.

Pești

Fii atent cu cine îți împărtășești sentimentele. Nu trebuie să fii deschis cu toată lumea și selectează-ți atent prietenii. Acest lucru îți va permite să ai încredere în ceilalți fără să-ți faci griji.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Venus în Gemeni