x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 18 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 18 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Mai 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro


----------------------------------------------Pana la orele pranzului, Luna sta in Berbec si ne ofera un ragaz pentru a ne lamuri in privinta unor relatii sau proiecte si pentru a corecta diverse greseli facute in trecut fata de oameni importanti din viata noastra. Dupa pranz, Luna ajunge in Taur si ne deschide din nou apetitul pentru castig si acumulare.

BERBEC
Cat Luna se afla inca in Berbec, adica pana in orele 12:00, ai timp sa mai pui la punct niste detalii ale unui parteneriat, sa verifici termenii unei colaborari sau sa clarifici niste neintelegeri cu partenerul de viata. Dupa pranz, Luna se muta in Taur si invita la simt practic si orientare catre castig. Nu e exclus ca in aceste zile sa descoperi noi mijloace de castig.

TAUR
Pana la orele pranzului, s-ar putea sa fii lipsit de chef si energie. Insa dupa 12:00, cand Luna ajunge in zodia ta, iti revin optimismul si pofta de viata. A doua parte a zilei se anunta tihnita, in companie agreabila si cu ipostaze benefice. Astazi poti renunta la niste resentimente si te poti impaca cu un prieten.

GEMENI
Prima parte a zilei pastreaza izul tensiunilor din relatia de cuplu sau din cadrul relatiei cu un prieten. Noroc ca atitudinea ta este una defensiva si impaciuitoare, asa ca sunt sanse ca lucrurile sa ia o turnura frumoasa. Dupa pranz, Luna in Taur predispune la introvertire, solitudine si gesturi generoase fata de cineva drag.

RAC
La primele ore ale diminetii, atentia este indreptata catre zona carierei sau relatiilor cu persoane influente. Se clarifica si se pun la punct tot felul de detalii, iar atitudinea cea mai potrivita este detasarea si discretia. Dupa pranz, poti avea de castigat de pe urma unor relatii sau a unor informatii care ajung la tine.

LEU
Prima parte a zilei este potrivita pentru transmiterea unor documente si informatii, pentru reluarea legaturii cu cineva din strainatate sau pentru demersuri juridice. Dupa pranz, Luna in Taur activeaza zona presitigiului si poate aduce succes in cariera, sanse de afirmare si oportunitati de castig.

FECIOARA
Te trezesti cu gandul la bani, faci tot felul de calcule mentale, te framanti in fel si chip pentru a gasi o cale de evitare a unor cheltuieli. Dupa orele 12:00, Luna ajunge in Taur si iti aduce claritate, optimism si idei ingenioase. Este posibil sa primesti si o veste buna sau un raspuns favorabil.

BALANTA
Daca in ultimele zile ai tot purtat discutii sau ai luat parte la negocieri dificile, astazi lucrurile se limpezesc si intra pe un fagas favorabil. Dupa pranz, contextul astral te avantajeaza in ce priveste demersurile financiare, afacerile sau tranzactiile. De asemenea, e posibil sa te alegi cu un cadou sau cu o favoare nesperata.

SCORPION
Starea fizica s-ar putea sa nu fie prea grozava, in prima parte a zilei, din cauza gandurilor, framantarilor si preocuparilor, legate de locul de munca si sarcinile profesionale aferente. Insa dupa pranz, cand Luna se va afla in Taur, capeti claritate si te bucuri de experiente frumoase, de recunoastere, laude si aprecieri.

SAGETATOR
Pentru tine, Luna in Taur inseamna munca. Partea frumoasa este ca astazi poti face o munca creativa, care nu trece neobservata sau nerecompensata. Asadar, concentreaza-te asupra ideilor tale, ai incredere in intuitia ta si nu-ti pierde din vedere interesele si dorintele. S-ar putea ca in aceste zile sa ai parte de castiguri si succese insemnate.

CAPRICORN
Dupa ce te-ai cufundat din nou in ganduri, framantari si scenarii de tot felul, de astazi poti privi totul cu mai multa seninatate si te poti bucura de o serie de gesturi frumoase facute sau primite. De altfel, iubirea pluteste in continuare in aer, iar creativitatea este la cote inalte, asa ca axeaza-te pe aceste zone.

VARSATOR
Astazi, cel putin dupa pranz, te poti bucura de prezenta familiei, de o atmosfera destinsa si agreabila in camin, precum si de daruri sau gesturi frumoase din partea celor dragi. Este o zi potrivita si pentru demersuri care vizeaza casa, locuinta sau administrarea eficienta a finantelor.

PESTI
In cazul tau, astazi se aplica foarte bine zicala "vorba dulce mult aduce". Cu alte cuvinte, blandetea, generozitatea si rabdarea manifestate in relatiile cu cei din jur iti sunt rasplatite inzecit. Mai ales ca, in aceasta perioada, succesul celor mai multe actiuni depinde de capacitatea ta de a mentine si dezvolta relatii benefice.

×