x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 8 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 8 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Aug 2012   •   16:56
Berbec

Ca urmare a unor transformari suferite in zona carierei, tu ai putea atrage noi surse de castig din munca proprie. Te remarci prin modul spontan, ingenios si foarte creativ in care comunici. Intuitia ta este extrem de puternica. Fii flexibil, investeste rabdare, sensibilitate si iubire in relatia cu partenerul de viata si cu copiii pentru a fi in armonie.

Taur

Contextul astral de astazi te predispune la visare, la ratacire. Dispui de o imaginatie foarte vie si ai tendinta de a-ti impune codul moral si punctul de vedere. Hipersensibilitatea de care dai dovada te-ar putea impiedica sa gandesti limpede si sa fii coerent. Familia sau parintii ar putea incerca sa te tempereze. Primeste sprijinul lor, pentru a ramane ancorat in realitate.

Gemeni

Tu astazi manifesti o fire serioasa, melancolica, chiar trista si iti poate fi destul de dificil sa echilibrezi pe de o parte relatia cu prietenii, grupul din care faci parte si, pe de alta parte, relatia cu persoana iubita si cu copiii. Secretul succesului pare sa constea in comunicare. Fii deschis, sincer, comunica-ti clar adevaratele intentii si nu lua lucrurile personal.

Rac

Tu astazi esti provocat atat in cariera, in relatia cu sefii, dar si acasa, in relatia cu cei dragi. Ai vrea sa impaci pe toata lumea, nu prea stii cum sa faci si poti deveni agresiv din dorinta de securitate. In valtoarea evenimentelor, invadat de emotii, poti uita de tine si de nevoile tale. Asculta-ti inima si intuitia, ai incredere in tine si fii cat mai obiectiv.

Leu

Mentalul tau este foarte activ. Iti faci multe ganduri, majoritatea pesimiste, te manifesti cu retinere si prudenta. Ratiunea ta pura este foarte afectata si ar fi bine sa amani deciziile importante. Poti trai o stare de tensiune interioara, o opozitie intre ce simti in inima ta si ce iti dicteaza ratiunea. Fii bland si nu cauta sa iti impui punctul de vedere.

Fecioara

Partenerii tai oficiali, cei de la munca sau chiar sotul/sotia sunt fermecati de tine si de felul in care stii sa atragi si sa gestionezi finantele, in special finantele altora. Prietenii iti sunt alaturi si sunt gata sa te sprijine in orice ii soliciti. Probabil relatia ta cu Dumnezeu a fost revizuita in ultima perioada, si acum credinta ta este curata si puternica.

Balanta

Dispui de capacitati psihice deosebite si poti patrunde oamenii dincolo de aparente. La locul de munca esti sustinut de superiorii ierarhici si in special de femei. Tempereaza-ti idealismul legat de relatiile cu colegii sau de conditiile de munca, pentru a nu fi deziluzionat. Poti fi manipulator si ti-ai putea atrage astfel foloase necuvenite.

Scorpion

Ai un spirit de observatie foarte bun, esti foarte receptiv si poti afla usor ce gandeste cel din fata ta. In comunicare esti foarte expresiv, dar poti fi si extremist. Poti avea unele divergente de opinie in discutiile cu sefii sau cu autoritatile, pe care ar fi ideal sa le tratezi cu diplomatie. Te simti foarte atras de lumea cinematografiei si te poti deconecta urmarind un film bun.

Sagetator

Situatia ta financiara nu pare prea grozava, dar iti asumi pe deplin responsabilitatea. Probabil ai cam exagerat cu cumparaturile in ultima perioada. Parteneriatele in care esti implicat par sa iti fie benefice si prospere. Poti alege sa prestezi un alt tip de activitate sau poti investi alta energie in munca ta si astfel sa atragi noi surse de venit.

Capricorn

Tu poti simti sa transformi relatia de iubire in care esti implicat: fie alegi sa o oficializezi prin casatorie, fie poti alege sa schimbi partenerul. In cazul in care simti ca relatia in care esti implicat este bazata pe iubire si te implineste, nu mai sta pe ganduri. In cazul in care esti nemultumit de relatia ta, vezi ce poti indrepta la tine pentru a functiona bine pe viitor.

Varsator

Tu manifesti o fire sensibila, capabila de trairi emotionale foarte intense. Te simti bine izolat, departe de ochii lumii si esti foarte atras de ocultism, psihologie, destin. Dispui de o intuitie foarte puternica, esti foarte compasiv si te arati interesat de evolutia neamului din care faci parte. Este o zi buna pentru a ierta sau pentru a-ti cere iertare parintilor daca simti sa o faci.

Pesti

Anturajul tau pare sa treaca intr-un proces de transformare si reconfigurare. In urma analizei pe care simti sa o faci, poti alege sa rupi unele relatii din care simti ca nu ai nimic de castigat, ba dimpotriva ti-au inselat asteptarile. Esti abil in comunicare si poti face usoara separarea. Poti pleca intr-o calatorie, poate chiar intr-o delegatie de serviciu. Fii prudent la drum!

×